SKAL VI MØDES?

KøbenhavnerSnuden har lokaler centralt på Nørrebro i København. Her tager vi også imod hvalpebesøg, enetimer og adfærdsrådgivning ved foregående aftale.

 

KØBENHAVNERSNUDEN v/Regitze Acacie

Sankt Hans Gade 9. 2200 KBH N. 

Telefontid: Hverdage 11.00 til 13.00 på 61720713

Du kan altid kontakte os på mail@koebenhavnersnuden.dk

 

TRÆNINGSPLADSER

TYPISKE SPØRGSMÅL

HANDELSBETINGELSER

GAVEKORT

Læs mere om Regitze
“Jeg er tosset med hunde – men det er du slet ikke i tvivl om når du møder mig,” -Regitze Acacie

Mit navn er Regitze Acacie og jeg er uddannet instruktør samt adfærdsrådgiver gennem Hund & Træning. Jeg grundlagde KøbenhavnerSnuden i 2010, som i dag er Københavns største hundeskole. Jeg er årgang 1982 og bor på Nørrebro sammen med min søn, Bowie og vores dejlige havaneser, Miss Snuden.

Min passion er at skabe forståelse og samarbejde mellem hund og ejer samt udrydde gamle og forældede myter omkring hundeopdragelse. Jeg lever af mit arbejde med hunde og jeg brænder især for at udrede adfærdsproblemer og skabe harmoni i de mange københavnske hjem med hund.

Du kan skrive til mig på mail@koebenhavnersnuden.dk


MØD DIN PROFESSIONELLE HUNDETRÆNER HOS KØBENHAVNERSNUDEN 

 

Læs mere om Sascha
“Mit ønske er at hjælpe med at skabe flere lykkelige familier med hunde i byen,”  –Sascha Middelboe

Sascha Middelboe er uddannet instruktør fra Hund & Træning. Hun er årgang 1979 og har Audi, der er den dejligste mellemstore mundfuld af en blandingshund fra 2014.

“Med et lille barn i familien er det vigtigt for mig, at min hund kan dele og tage hensyn. Jeg ønsker at bruge min faglighed til at hjælpe hundeejere godt fra start og igennem den hårde unghunde-periode.”

Sascha kan træffes på: sascha@koebenhavnersnuden.dk

Læs mere om Laura
“Jeg elsker at være med til at gøre hverdagen sjovere for både hund og ejer,” -Laura Hjarup

Laura Hjarup er uddannet instruktør fra Hund & Træning. Hun er fra 1991 og bor i Lyngby med sin mand og hunden Signe der er en blanding af fransk bulldog og chihuahua.

“Min egen hund er en sart sjæl, som jeg har lært endnu mere af, især hvor vigtigt det er at tage hensyn. Jeg træner dagligt alt fra indkald til stillingsskift og tricks, men det vigtigste for mig er legen og samarbejdet mellem hund og ejer.”

Laura kan træffes på: laura@koebenhavnersnuden.dk

Læs mere om Kit
“At få det bedste frem i hunden gennem og under træning, er noget af det bedste ved at være hundetræner. Og hundeejer,” -Kit Keil

Kit Keil er fra 1970, og er uddannet hundetræner samt rally- og noseworkinstruktør hos Hund & Træning.

“Jeg bor på Nørrebro med Boxer, der er en jack russell terrier fra 2011. Mine interesser inden for hundesport bunder i min naturlige nysgerrighed i hvad jeg nu kan finde på at lave sammen med min hund. Sammen har vi snust til alt fra lydighed, agility, rally, nosework, fitness/parkour og selvfølgelig masser af tricks. Man må aldrig undervurdere værdien af et godt trick!”

Kit kan træffes på: kit@koebenhavnersnuden.dk

tine-bogoe-koebenhavnersnuden
Læs mere om Tine

Tine er vores allernyeste træner – og vores første træner af egen produktion 

 

Tine bestod træneruddannelsen i august 2018 hos KøbenhavnerSnuden og er herefter blevet ansat som træner. Tine har den franske bulldog/mops blanding Bertha.

Der kommer meget mere information om Tine snarest!