Mød os!

Hos KøbenhavnerSnuden har vi mange forskellige træner. Vi har hver vores speciale og interesser, men fælles for os alle er, at vi er veluddannede, dygtige og ELSKER hunde.
Her kan du lære KøbenhavnerSnudens trænere lidt bedre at kende.

Regitze Acacie

Navn: Regitze Acacie

Født: 1982 fra Strøby Egede.

Bor: Nørrebro sammen med min søn og Miss Snuden.

Hundefaglig uddannelse: Hundeinstruktør v. Hund & Træning 2010, adfærdsrådgiver samme sted i 2013. Desuden er jeg uddannet dyrepasser. Og så har jeg taget et væld af kurser, workshops, seminarer, og har konkurreret i lydighed.

Beskæftigelse: Indehaver af KøbenhavnerSnuden

Tidligere hunde: Jeg er vokset op med hunde, og har haft virkelig mange i mit barndomshjem: et mellemstort gadekryds ved navn Hubert, Skt. Bernhards hunden Vivaldi og New Foundlænderne Baltazar og Alfred.
Der var ikke noget der hed hundetræning den gang i Strøby Egede, men hundene var mine bedste venner i en barndom der ikke altid var lige lykkelig.
Da jeg flyttede hjemmefra fik jeg den labrador som har lagt navn til KøbenhavnerSnuden: Snuden. Han fik konstateret dysplasi i både hofter og albuer da han var kun to år, og dyrlægen sagde til mig, at jeg skulle begynde at stimulere ham mentalt. Så gik jeg ned på biblioteket og læse alle bøgerne om hundetræning, og så startede jeg på hundetræneruddannelsen.

Min nuværende hund: Hun hedder Miss Snuden og er en Bichon Hanavais på 6 år.

Min hunds største udfordring: Missi har det svært med andre hunde. Hun har aldrig været særlig interesseret i andre hunde, men efter hun er blevet overfaldet, er det blevet værre. Vores største udfordring er at mange hundeejere ikke respekterer at hun ikke vil hilse. Hun hader også alt hvad der involverer håndtering og pelspleje, hvilket er rigtig skidt når man er en pelshund.

Min yndlingsøvelse: Targetøvelser. Snudetarget, hagetarget, kindtarget, potetarget, kropstarget. Vi bruger targetøvelser til indlæring af nye øvelser og håndtering. Miss Snudens yndlingsøvelser involverer alle kropskontrol og fart. Twist, bakke og elefant (bagpartskontrol) er klare favoritter.

Det bedste ved at være hundetræner og adfærdsrådgiver er… At være tolk imellem hund og ejer og hjælpe ejerne til at se verden igennem hundens øjne.

Det værste ved at være hundetræner og adfærdsrådgiver er… At huske at have et privatliv. Når man arbejder med og lever af sin hobby, så er det svært at skille ad.

Hvad gør mig særlig som hundetræner og adfærdsrådgiver: Min entusiasme når jeg træner, og at jeg aldrig er bange for at komme ned på alle 4 og vise en øvelse. Jeg lægger stemme til alle hunde jeg møder på min vej og er virkelig en crazy dog lady.

Hvis jeg var en hund… var jeg en terrier! Jeg er reserveret over for fremmede og har en kort lunte over for bullshit. Og så er jeg meget verbal!

Kit Keil

Navn: Kit Keil.

Født: Gentofte hospital.

Bor: Uvelse, ude på landet.

Hundefaglig uddannelse: Dyrlægeeksamineret hundemassør, (2020), NoseWork instruktøruddannelse v. Hund & Træning (2018), Rally instruktøruddannelse v. H&T (2017) og instruktøruddannelse v. H&T (2016).

Beskæftigelse: Jeg underviser også på KøbenhavnerSnudens hundetræneruddannelse, men til hverdag arbejder jeg som sygeplejerske på et hospital.

Tidligere hunde: Jeg er opvokset med hunde, vi havde både schæfer, boxer, doberman og gadekryds. Min egen første hund fik jeg da jeg var 12 år. Hun var en blanding af labrador og gravhund, en ægte bastard. Hun hed Pjevs og jeg var så heldig at have hende i 14 dejlige år gennem skoletid, uddannelse, flytninger, arbejds- og kærlighedsliv. Efter hende har jeg haft Zippo der var en blanding og Boxer der var en Jack Russel.

Min nuværende hund: Fister Jrt., der er en lille Jack Russel hvalp.

Min hunds største udfordring: Han er spejlblank!

Min yndlingsøvelse: At drikke kaffe.

Det bedste ved at være hundetræner er… at få det bedste frem i hund og ejer.

Det værste ved at være hundetræner er… når ejer ikke rigtig gider….

Hvad gør mig særlig som hundetræner: Jeg er let at finde på træningspladsen! Bare gå efter lyden! (Kit taler HØJT red.)

Hvis jeg var en hund: Så ville jeg være en larmende udfordring.

Hunde-CV: Sammen med Boxer har jeg deltaget i officielle prøver inden for Rally, Nose Work og lydighed. For sjov også agility og canicross. Der ud over har jeg papirer fra:

2018 Training for success m Fred Helfers
2018 From foundation to finesse m Fred Helfers
2018 Animal consultancy and training m Simon Prins
2017 Animal Emotions m ILLIS ABC/Karolina Westlund
2017 Clicker Expo
2017 K9 fitness and conditioning m Lori Stevens
2014 Helping Dog trive m Lori Stevens

Nicoline LaCour

oznorCOQR_vivi

Navn:

Født:

Bor:

Hundefaglig uddannelse:

Beskæftigelse:

Tidligere hunde:

Min nuværende hund:

Min hunds største udfordring:

Min yndlingsøvelse:

Det bedste ved at være hundetræner er…

Det værste ved at være hundetræner er…

Hvad gør mig særlig som hundetræner:

Hvis jeg var en hund…

Hunde-CV:

Heidi Linna

Navn: Heidi Linna

Født: 1985 på solskinsøen

Bor: Rødovre

Hundefaglig uddannelse: Jeg er uddannet dyrepasser og veterinærsygeplejerske med speciale i tænder, se mit CV længere nede.

Beskæftigelse: Jeg arbejder som veterinærsygeplejerske og har efterfølgende efteruddannet mig med speciale i mundhulen, samt indenfor anæstesi. Begge fagområder arbejder jeg dagligt med.

Tidligere hunde: Jeg er vokset op med en skøn Cocker Spaniel, Nora.

Min nuværende hund: Kahla, min skønne bedste firbenede ven. Hun er en Cocker Spaniel fra 2016 og er ALT hvad jeg kunne have drømt om som førstegangshundeejer.

Min hunds største udfordring: Når andre hunde ikke respekterer et pænt ”Nej tak”, at køre i bil over broer og at hun ikke selv kan åbne foderbøtten (hvis du spørger hende).

Min yndlingsøvelse: Øvelser med fokus på håndtering, det er meget brugbart generelt og kan trænes alle steder. Derudover er Kahla og jeg rigtig glade for søge-træning, der er hun virkelig i sit es og jeg elsker at se hvordan hun arbejder intensivt og ivrigt for at løse opgaven.

Det bedste ved at være hundetræner er… At hjælpe og vejlede andre hundeejere, se dem udvikle sig, og se hvordan ejer og hund arbejder sammen som et team.

Det værste ved at være hundetræner er… Regn!

Hvad gør mig særlig som hundetræner: At jeg synes at tænder er så spændende, at jeg altid kommer til at tale om det. Selv du har booket en enetime om at gå pænt i snor 😉

Hvis jeg var en hund… Så ville jeg være et gadekryds sammensat af flere racer, med både gode og mindre gode oplevelser i bagagen. Men en fighter og med et overlevelsesinstinkt der siger ”Så er der sikkert mad i morgen”.

Hunde-CV:
Fagveterinærsygeplejerske i smådyrsanæstesi 2021
Fagveterinærsygeplejerske i tandbehandling 2019
Veterinærsygeplejerske 2015
Dyrepasser 2008

Kongresser:
European Veterinary Dental Forum
American Dental Forum
DogDay hundemesse

Hold jeg har gået med egen hund:
Empowerment-bootcamp
Indkald med stop
Agility – begynder
Agility – øvet
Brugsgrundkursus – begynder
Brugsgrundkursus – øvet
Eftersøgning – begynder
Lydighed – begynder
Lydighed – øvet
Jagttræning for retrievere
Nosework
Rally

Mona Wilkens

Navn: Mona

Født: 19 februar 1991

Bor: KBH NV og kolo i Herlev om sommeren

Hundefaglig uddannelse: Uddannet hundetræner hos Dansk Dyreinstitut (DDI)2016 og i gang med at tage teorien på KøbenhavnerSnudens hundetræneruddannelse. Jeg har også undervist hos Dansk Agility Forening (DAF).

Beskæftigelse: Hundetræner (elsker tricks), danselærer, formidler i Københavns ZOO, optræder i cirkus om sommeren med min hund Ellie, studerer pædagogisk antropologi.

Tidligere hunde: Ellie er min første hund som jeg har drømt om siden jeg var 6 år.

Min nuværende hund: Ellie

Min hunds største udfordring: Ellie er blevet overfaldet flere gange og er meget bange for fremmede hunde desværre. Så vi arbejder på at få gode oplevelser og møder med andre hunde. Heldigvis har hun en masse hundevenner i Nordvest.

Min yndlingsøvelse: Uhh! Der er mange! Jeg er bare fan af tricks!

Det bedste ved at være hundetræner er… at møde så mange dejlige hunde. Og se hvor meget de (og deres ejere!) kan rykke i løbet af ét holdforløb.

Det værste ved at være hundetræner er… at jeg bliver forelsket i alle de hunde jeg møder fordi jeg ikke kan have 100 hunde herhjemme selv! Oooog nogle gange at skulle have hold i virkelig hårdt regnvejr 😛

Hvad gør mig særlig som hundetræner: At jeg er god til at læse hundenes sprog samt se løsninger i træningen. Og så ELSKER jeg at undervise og træne hunde (og andre dyr).

Hvis jeg var en hund: Ville jeg være en Cavailer King Charles spaniel – ikke frembrusende, lidt genert i starten, venlig og godmodig.

Hunde-CV: I får Ellies CV, det er meget sejere end mit:
Besøgshund (godkendt af TrygFonden)
Uddannet læsehund
Gennemført kyno1 prøve, karakter 10
Cirkushund – optrådt siden hun var 3,5 måned
Dogdancing – vundet medaljer
Agility – vundet medaljer og klubmester
Medvirkende i MacDonalds reklamefilm
Pedigree – artikel og året inspirationshistorie
Reklame for t-mobile (hollandsk reklame)
Medvirket i serien “Sunday 4”
Medvirket i tv-programmet “Hu hej vilde dyr” (kommer i tv til januar 2021)

Vibse Hatting

rpt

Navn: Vibse Hatting

Født: Jeg er født i Esbjerg engang i tidernes morgen.

Bor: Jeg bor med min søn og min hund Maximus på Nørrebro.

Hundefaglig uddannelse: Jeg er uddannet fra KøbenhavnerSnudens træneruddannelse, og er jeg uddannet Hoopers instruktør.

Beskæftigelse: Kostfaglig eneansvarlig i en integreret børneinstitution og hundetræner.

Tidligere hunde: Beano var min egen første hund, en genbrugshund der ikke havde fået den bedste start på livet. Derefter fik jeg Smaug, hun var det klogeste og smukkeste gadekryds. Så har jeg også passet, eller lånt, Pinzel der er et lille gadekryds og Lucy en græsk hund.

Min nuværende hund: Nu har jeg Maximus en australien shepherd på fem et halvt år. Jeg fik ham da han var 6 måneder gammel og der er derfor ting jeg ikke ved om ham. Han er min første racehund (dog uden plader), og jeg valgte racen på grund af dens trænbarhed, men så absolut mest fordi de er mega nuttede.

Min hunds største udfordring: Maximus har haft mange udfordringer. Da han var yngre kunne han ikke være alene hjemme og så stressede han let op. Nu er hans største udfordring helt klart lydangst og det skal der arbejdes hårdt på det kommende år.

Min yndlingsøvelse: Vi elsker rally som jo ikke er en specifik øvelse, men jeg elsker den kontakt jeg får, når vi træner det.

Det bedste ved at være hundetræner er… at se hvor meget hundene (og ejerne) udvikler sig i løbet et forløb.

Det værste ved at være hundetræner er… at holdene slutter aaalt for hurtig.

Hvad gør mig særlig som hundetræner: Jeg bliver hørt på træningspladsen! Af og til kommer jeg også til at bande lidt… &!Ø*&%€”!!!!

Hvis jeg var en hund… var jeg en fransk bulldog. Fremadbrusende, kan virke lidt brutal og larmende, men er i bund og grund ren kærlighed helt ind i knoglerne.

Birita

Navn: Birita á Heygum Kass

Født: 1997 på Færøerne

Bor: Islands Brygge med min hund Aya.

Hundefaglig uddannelse: Uddannet hundetræner fra Københavnersnudens træneruddannelse

Beskæftigelse: Udover at være hundetræner studerer jeg på fuld tid.

Tidligere hunde: Jeg voksede op med en puddel, som vi havde i 12 år. Hun var en skøn hund, men hun hadede og frygtede al håndtering! Derfor har jeg nu har en stor interesse for frivillig håndtering, så al håndtering bliver en god oplevelse for min nuværende hund.

Min nuværende hund: Jeg har Aya, der er en staffordshire bull terrier på snart 3 år. Hun er lige dele sofa-hund og aktiv hund, og vi er tit i skoven sammen. Hun er gerne med på farten så meget som muligt og skal allerhelst være i samme rum som mig – totalt klisterhund og jeg elsker det!

Min hunds største udfordring: Hvis du spørger Aya vil hun sige, at det er, at hun ikke må få ALT hvad andre spiser!
Aya har generelt let ved meste og tager næsten alt i stiv arm. Men da hun var hvalp og unghund havde hun et ret svagt hundesprog. Hun kunne ikke rigtig se forskel på den glade, sure og utrygge hund og løb direkte hen og lege med alle hunde. Så vi har trænet rigtig meget hundesprog, da jeg simpelthen frygtede, at hun ville blive bidt i forsøg på leg med hunde, der ikke ville. Det gav pote, og hun ved nu, at man skal hilse først og er langt bedre til at aflæse om de er interesserede eller ej. Det bedste jeg har lært hende er at gå væk og komme til mig, når der bliver knurret eller gøet. Det var en kæmpe win for os at få det til at fungere!

Min yndlingsøvelse: Øvelser med targets er helt sikkert blandt mine yndlings. Aya elsker al target-træning, så vi øver en masse kropskontrol på targets og benytter gerne alt, hvad vi kan finde ude på turen. Ellers er ”bakke” også en af Ayas yndlingsøvelser.
Det bedste ved at være hundetræner er… At se hvor meget både hund og ejer rykker sig, og hvordan samarbejdet vokser. Og at få lov til at arbejde med alle de dejlige hunde i København.

Det værste ved at være hundetræner er… At man får totalt hvalpekuller og ikke må få nogen af hvalpene med hjem!

Hvad gør mig særlig som hundetræner: At jeg brænder for at alle hunde får det bedste udgangspunkt til et godt hundeliv, hvor hverdagen er en fornøjelse for både ejer og hund. Derudover at jeg kan tale hele dagen om hunde og derfor næsten altid ender med at være på træningspladsen langt over tid 😉

Hvis jeg var en hund… ville jeg være en dobermann: Hengiven og beskyttende overfor familie og venner. Venlig, samarbejdsvillig, stort behov for motion og mental aktivering, men samtidigt rigtig glad for en plads i sofaen.

Mathilde Loft

Navn: Mathilde Loft

Født: 1994 i København

Bor: Amager Strand

Hundefaglig uddannelse: Uddannet hundetræner på KøbenhavnerSnudens træneruddannelse 2020/2021

Beskæftigelse: Data Scientist

Tidligere hunde: Jeg har aldrig før haft hund da jeg gennem min opvækst har haft meget allergi i familien. Derfor faldt valget også på Coton De Tulear da jeg endelig kunne få min egen hund, fordi den er allergivenlig.

Min nuværende hund: Jeg har to Coton De Tulear også kendt bomuldshunde. Hilbert fra 2018 det var ham jeg gennemførte træneruddannelsen med, og Pascal er fra 2020.
Fun fact 1: Min kæreste og jeg har begge læst matematik og vores hunde er derfor opkaldt efter store matematikere. Fun fact 2: Mine hunde har samme fødselsdag: 28. december. Bare med to år imellem.

Min hunds største udfordring: Hilbert VIL sige hej til alle hunde vi møder. Derudover er han ekstremt knyttet til mig og har haft meget svært ved at lære at være alene hjemme.

Min yndlingsøvelse: Vi er blevet glade for øvelser med kropskontrol, og har vi planer om at starte til Dog Parkour! Håndteringsøvelser er også ekstremt brugbare med to pelshunde.

Det bedste ved at være hundetræner er: At få lov til at opleve det helt specielle bånd der skabes mellem hund og ejer når der trænes positivt. At se hvordan hvalpe og hunde vokser når de udvikler sig gennem træning.

Det værste ved at være hundetræner er: At afsluttet et hold og aldrig vide hvordan det gik med alle i fremtiden.

Hvad gør mig særlig som hundetræner: Mit gode humør og min evne til at snakke med alle. Jeg brænder for at alle hvalpe får det bedste mulige liv sammen med deres ejer.

Hvis jeg var en hund: Var jeg en puddelhund. Jeg ligner måske bare en ”almindelig” selskabshund, men inden i er jeg en nørdet hund der har læst matematik på universitetet og en aktiv hund der har spillet elite-fodbold.

Cecilie Breuning

Navn: Cecilie Breuning

Født: 15. juli 1992

Bor: Nørrebro

Hundefaglig uddannelse: Uddannet hundetræner fra Københavnersnudens træneruddannelse.

Beskæftigelse: Ud over at være hundetræner er jeg kommunikations- og marketingansvarlig.

Tidligere hunde: Jeg er vokset op med to Labrador-blandinger: Mickie og Magnus. De havde begge et fantastisk mildt sind, og var helt igennem glade, gode hunde. Den ubetingede kærlighed til hunde startede lige dér.

Min nuværende hund: Kenya, som er en blanding imellem Australian Shepherd (blue merle) og Labrador. Hun er fra 16. oktober 2017. Hun er min trofaste ven, og vi har et unikt bånd. Hun elsker en god tur uden snor i park og skov, vand, pinde og GODBIDDER!

Min hunds største udfordring: At det varierer meget alt efter Kenyas hormoner, om hun enten vil hilse og lege med alt og alle eller kun vil hilse på dem, hun kender rigtig godt. Desuden er Kenya også en følsom pige, der godt kan blive usikker på nogle mennesker, hvis ikke hun kan afkode dem – man er vel hyrdehund!

Min yndlingsøvelse: Vi er især vilde med duftdiskrimination samt kropskontrol- og target-øvelser! Vi benytter gerne hver en lejlighed på vores ture til at træne kropskontrol – en fantastisk måde at gøre sig sjov på turen, som ejer.

Det bedste ved at være hundetræner er… At se den udvikling som hunde og ejere gennemgår, og den forskel positiv forstærkning vil gøre i hund og ejers liv.

Det værste ved at være hundetræner er… At man kun følger hundene i så kort en tid af deres liv.

Hvad gør mig særlig som hundetræner: At jeg går op i at justere de små detaljer i træningen som gør en kæmpe forskel. Derudover er mit engagement og iver for træningen af jeres hunde aldrig til at tage fejl af – jeg ELSKER det!

Hvis jeg var en hund… var jeg en Australian Shepherd. Jeg har stærke vogterinstinkter overfor min familie og venner. Jeg er venlig, omgængelig og arbejder hårdt for meningsfyldte opgaver. Jeg kan dog godt være lidt reserveret over for nye bekendtskaber, men er du først min ven, så gør jeg alt for dig.

Line Elvang

Navn: Line Elvang

Født: 12. marts 1994

Bor: På Østerbro med Bo og min kæreste.

Hundefaglig uddannelse: Uddannet hundetræner hos Københavnersnuden.

Beskæftigelse: Fuldtidsstuderende og har studiejobs på en lægeklinik og et plejehjem.

Tidligere hunde: Da jeg var barn fik vi en bichon havanais/dansk svensk gårdhund-blanding, som hed Tipi. Han var verdens mest godmodige hund. Han blev trænet lidt på gefühl derhjemme, men vi gik aldrig til hundetræning med ham. Det gik meget godt alligevel, han gav high fives og kom (ofte) på indkald. Så indtil jeg mødte min nuværende hund troede jeg, at hundetræning var noget man gjorde for sjov, hvis man lige manglede en tirsdagshobby… jeg er blevet klogere, haha!

Min nuværende hund: Hedder Bo, og er en blanding af Vestgötaspids, puddel og westie. Han er 3 år.

Min hunds største udfordring: Det må være andre hunde. Bo er en følsom fyr, der er utryg ved meget, men lige andre hunde kan virkelig få ham ud af balance. Vi overtog ham som stor hvalp, og hans primære socialiseringsperiode var mangelfuld. Med sådan en baggrund er der mange indtryk at fordøje når man flytter fra landet til Østerbro.

Min yndlingsøvelse: Mine yndlingsøvelser er dem, Bo synes er sjovest. Det er target- og initiativøvelser. Han synes det er fantastisk at få frit spil til at sætte poter på, hage på, vælte ting, hoppe op på … you name it, han er bare på. Det er derfor det også er mine yndlingsøvelser: fordi han bliver så glad og engageret.

Det bedste ved at være hundetræner er… når en kursist fortæller, at en øvelse fra træningspladsen har gjort en bøvlet hverdagssituation nemmere for dem selv og hunden. Så føler jeg virkelig at vi lykkes med træningen.

Det værste ved at være hundetræner er… at man ikke må tage hundene med hjem.

Hvad gør mig særlig som hundetræner: Kan vi ikke slette denne her? A wæ’d ik.

Hvis jeg var en hund… var jeg en cavalier king charles spaniel! Aktiv om dagen og sofakartoffel om aftenen.

Lucif Dalin

Født: Gentofte hospital, årstallet får I ikke.

Bor: Sydhavn vinteren og kolonihave om sommeren.

Beskæftigelse: Administrativ medarbejder hos KøbenhavnerSnuden.

Hundefaglig uddannelse: INGEN, jeg er kun administrativ medarbejder.

Tidligere hunde: Masser af bulldogs! Mischa, min første, var amerikansk bulldog. Så har jeg haft Ninja, der var en ret kuk genbrugshund min kæreste bragte ind i familien, han var en fransk bulldog.

Min nuværende hund: Jeg har to olde english bulldogge: Barbie der er en unghund og Yndig der er en seniorhund.

Min hunds største udfordring: Yndig er en noget angst hund, især er hun lydangst. Men vi arbejder med det og hun er heldigvis hurtig til at komme sig oven på et chok.

Min yndlingsøvelse: INDKALD! Jeg har et high pitch fistel-indkald, som ALLE nede i hundeparken griner af. Men når min hund kommer som skudt ud af en kanon griner de ikke så meget mere. HÆ!

Det bedste ved at være hundetræner er… jeg er altså ikke hundetræner!

Det værste ved at være hundetræner er… at jeg ikke er hundetræner…

Hvad gør mig særlig som hundetræner: Nu stopper det her altså…

Hvis jeg var en hund… var jeg en basset hound: ”En basset hound er generelt venlig, godmodig og tillidsfuld over for alt og alle, selvstændig og viljestærk grænsende til det stædige. En basset hound kan være noget gøende, og dens klangfulde røst er flot, men gennemtrængende”.

Der er desværre endnu ikke nogen der har kaldt min røst ”flot” endnu, men den er absolut gennemtrængende.

Hunde-CV: Jeg har gået på cirka alle de hold og bootcamps KøbenhavnerSnuden udbyder, derfor er jeg også god til at vejlede jer til hvilket hold der er det rigtige for jer. Jeg nævner i flæng: Hvalpehold, unghundehold, unghundehold, unghundehold igen (det var en lang teenageperiode!), parkour, hund til hund-bootcamp, lyd & larm-bootcamp, kørekort til hund, og så er jeg netop startet til rally lydighed.