Regitze Acacie

Navn: Regitze Acacie

Født: 1982 fra Strøby Egede.

Bor: Nørrebro sammen med min søn og Miss Snuden.

Hundefaglig uddannelse: Hundeinstruktør v. Hund & Træning 2010, adfærdsrådgiver samme sted i 2013. Desuden er jeg uddannet dyrepasser. Og så har jeg taget et væld af kurser, workshops, seminarer, og har konkurreret i lydighed.

Beskæftigelse: Indehaver af KøbenhavnerSnuden

Tidligere hunde: Jeg er vokset op med hunde, og har haft virkelig mange i mit barndomshjem: et mellemstort gadekryds ved navn Hubert, Skt. Bernhards hunden Vivaldi og New Foundlænderne Baltazar og Alfred.
Der var ikke noget der hed hundetræning den gang i Strøby Egede, men hundene var mine bedste venner i en barndom der ikke altid var lige lykkelig.
Da jeg flyttede hjemmefra fik jeg den labrador som har lagt navn til KøbenhavnerSnuden: Snuden. Han fik konstateret dysplasi i både hofter og albuer da han var kun to år, og dyrlægen sagde til mig, at jeg skulle begynde at stimulere ham mentalt. Så gik jeg ned på biblioteket og læse alle bøgerne om hundetræning, og så startede jeg på hundetræneruddannelsen.

Min nuværende hund: Hun hedder Miss Snuden og er en Bichon Hanavais på 6 år.

Min hunds største udfordring: Missi har det svært med andre hunde. Hun har aldrig været særlig interesseret i andre hunde, men efter hun er blevet overfaldet, er det blevet værre. Vores største udfordring er at mange hundeejere ikke respekterer at hun ikke vil hilse. Hun hader også alt hvad der involverer håndtering og pelspleje, hvilket er rigtig skidt når man er en pelshund.

Min yndlingsøvelse: Targetøvelser. Snudetarget, hagetarget, kindtarget, potetarget, kropstarget. Vi bruger targetøvelser til indlæring af nye øvelser og håndtering. Miss Snudens yndlingsøvelser involverer alle kropskontrol og fart. Twist, bakke og elefant (bagpartskontrol) er klare favoritter.

Det bedste ved at være hundetræner og adfærdsrådgiver er… At være tolk imellem hund og ejer og hjælpe ejerne til at se verden igennem hundens øjne.

Det værste ved at være hundetræner og adfærdsrådgiver er… At huske at have et privatliv. Når man arbejder med og lever af sin hobby, så er det svært at skille ad.

Hvad gør mig særlig som hundetræner og adfærdsrådgiver: Min entusiasme når jeg træner, og at jeg aldrig er bange for at komme ned på alle 4 og vise en øvelse. Jeg lægger stemme til alle hunde jeg møder på min vej og er virkelig en crazy dog lady.

Hvis jeg var en hund… var jeg en terrier! Jeg er reserveret over for fremmede og har en kort lunte over for bullshit. Og så er jeg meget verbal!