Mød os!

Hos KøbenhavnerSnuden har vi mange forskellige trænere. Vi har hver vores speciale og interesser, men fælles for os alle er, at vi er veluddannede, dygtige og ELSKER hunde.
Her kan du lære KøbenhavnerSnudens trænere lidt bedre at kende.

Regitze Acacie

Navn: Regitze Acacie

Født: 1982 fra Strøby Egede.

Bor: Nørrebro sammen med min søn og Miss Snuden.

Hundefaglig uddannelse: Hundeinstruktør v. Hund & Træning 2010, adfærdsrådgiver samme sted i 2013. Desuden er jeg uddannet dyrepasser. Og så har jeg taget et væld af kurser, workshops, seminarer, og har konkurreret i lydighed.

Beskæftigelse: Indehaver af KøbenhavnerSnuden

Tidligere hunde: Jeg er vokset op med hunde, og har haft virkelig mange i mit barndomshjem: et mellemstort gadekryds ved navn Hubert, Skt. Bernhards hunden Vivaldi og New Foundlænderne Baltazar og Alfred.
Der var ikke noget der hed hundetræning den gang i Strøby Egede, men hundene var mine bedste venner i en barndom der ikke altid var lige lykkelig.
Da jeg flyttede hjemmefra fik jeg den labrador som har lagt navn til KøbenhavnerSnuden: Snuden. Han fik konstateret dysplasi i både hofter og albuer da han var kun to år, og dyrlægen sagde til mig, at jeg skulle begynde at stimulere ham mentalt. Så gik jeg ned på biblioteket og læse alle bøgerne om hundetræning, og så startede jeg på hundetræneruddannelsen.

Min nuværende hund: Hun hedder Miss Snuden og er en Bichon Hanavais på 6 år.

Min hunds største udfordring: Missi har det svært med andre hunde. Hun har aldrig været særlig interesseret i andre hunde, men efter hun er blevet overfaldet, er det blevet værre. Vores største udfordring er at mange hundeejere ikke respekterer at hun ikke vil hilse. Hun hader også alt hvad der involverer håndtering og pelspleje, hvilket er rigtig skidt når man er en pelshund.

Min yndlingsøvelse: Targetøvelser. Snudetarget, hagetarget, kindtarget, potetarget, kropstarget. Vi bruger targetøvelser til indlæring af nye øvelser og håndtering. Miss Snudens yndlingsøvelser involverer alle kropskontrol og fart. Twist, bakke og elefant (bagpartskontrol) er klare favoritter.

Det bedste ved at være hundetræner og adfærdsrådgiver er… At være tolk imellem hund og ejer og hjælpe ejerne til at se verden igennem hundens øjne.

Det værste ved at være hundetræner og adfærdsrådgiver er… At huske at have et privatliv. Når man arbejder med og lever af sin hobby, så er det svært at skille ad.

Hvad gør mig særlig som hundetræner og adfærdsrådgiver: Min entusiasme når jeg træner, og at jeg aldrig er bange for at komme ned på alle 4 og vise en øvelse. Jeg lægger stemme til alle hunde jeg møder på min vej og er virkelig en crazy dog lady.

Hvis jeg var en hund… var jeg en terrier! Jeg er reserveret over for fremmede og har en kort lunte over for bullshit. Og så er jeg meget verbal!

Kit Keil

Navn: Kit Keil.

Født: Gentofte hospital.

Bor: Uvelse, ude på landet.

Hundefaglig uddannelse: Dyrlægeeksamineret hundemassør, (2020), NoseWork instruktøruddannelse v. Hund & Træning (2018), Rally instruktøruddannelse v. H&T (2017) og instruktøruddannelse v. H&T (2016).

Beskæftigelse: Jeg underviser også på KøbenhavnerSnudens hundetræneruddannelse, men til hverdag arbejder jeg som sygeplejerske på et hospital.

Tidligere hunde: Jeg er opvokset med hunde, vi havde både schæfer, boxer, doberman og gadekryds. Min egen første hund fik jeg da jeg var 12 år. Hun var en blanding af labrador og gravhund, en ægte bastard. Hun hed Pjevs og jeg var så heldig at have hende i 14 dejlige år gennem skoletid, uddannelse, flytninger, arbejds- og kærlighedsliv. Efter hende har jeg haft Zippo der var en blanding og Boxer der var en Jack Russel.

Min nuværende hund: Fister Jrt., der er en lille Jack Russel hvalp.

Min hunds største udfordring: Han er spejlblank!

Min yndlingsøvelse: At drikke kaffe.

Det bedste ved at være hundetræner er… at få det bedste frem i hund og ejer.

Det værste ved at være hundetræner er… når ejer ikke rigtig gider….

Hvad gør mig særlig som hundetræner: Jeg er let at finde på træningspladsen! Bare gå efter lyden! (Kit taler HØJT red.)

Hvis jeg var en hund: Så ville jeg være en larmende udfordring.

Hunde-CV: Sammen med Boxer har jeg deltaget i officielle prøver inden for Rally, Nose Work og lydighed. For sjov også agility og canicross. Der ud over har jeg papirer fra:

2018 Training for success m Fred Helfers
2018 From foundation to finesse m Fred Helfers
2018 Animal consultancy and training m Simon Prins
2017 Animal Emotions m ILLIS ABC/Karolina Westlund
2017 Clicker Expo
2017 K9 fitness and conditioning m Lori Stevens
2014 Helping Dog trive m Lori Stevens

Vibse Hatting

Navn: Vibse Hatting

Født: Jeg er født i Esbjerg engang i tidernes morgen.

Bor: Jeg bor med min søn og min hund Maximus på Nørrebro.

Hundefaglig uddannelse: Jeg er uddannet fra KøbenhavnerSnudens træneruddannelse, og er jeg uddannet Hoopers instruktør.

Beskæftigelse: Kostfaglig eneansvarlig i en integreret børneinstitution og hundetræner.

Tidligere hunde: Beano var min egen første hund, en genbrugshund der ikke havde fået den bedste start på livet. Derefter fik jeg Smaug, hun var det klogeste og smukkeste gadekryds. Så har jeg også passet, eller lånt, Pinzel der er et lille gadekryds og Lucy en græsk hund.

Min nuværende hund: Nu har jeg Maximus en australien shepherd på fem et halvt år. Jeg fik ham da han var 6 måneder gammel og der er derfor ting jeg ikke ved om ham. Han er min første racehund (dog uden plader), og jeg valgte racen på grund af dens trænbarhed, men så absolut mest fordi de er mega nuttede.

Min hunds største udfordring: Maximus har haft mange udfordringer. Da han var yngre kunne han ikke være alene hjemme og så stressede han let op. Nu er hans største udfordring helt klart lydangst og det skal der arbejdes hårdt på det kommende år.

Min yndlingsøvelse: Vi elsker rally som jo ikke er en specifik øvelse, men jeg elsker den kontakt jeg får, når vi træner det.

Det bedste ved at være hundetræner er… at se hvor meget hundene (og ejerne) udvikler sig i løbet et forløb.

Det værste ved at være hundetræner er… at holdene slutter aaalt for hurtig.

Hvad gør mig særlig som hundetræner: Jeg bliver hørt på træningspladsen! Af og til kommer jeg også til at bande lidt… &!Ø*&%€”!!!!

Hvis jeg var en hund… var jeg en fransk bulldog. Fremadbrusende, kan virke lidt brutal og larmende, men er i bund og grund ren kærlighed helt ind i knoglerne.

Birita

Navn: Birita á Heygum Kass

Født: 1997 på Færøerne

Bor: Islands Brygge med min hund Aya.

Hundefaglig uddannelse: Uddannet hundetræner fra Københavnersnudens træneruddannelse

Beskæftigelse: Udover at være hundetræner studerer jeg på fuld tid.

Tidligere hunde: Jeg voksede op med en puddel, som vi havde i 12 år. Hun var en skøn hund, men hun hadede og frygtede al håndtering! Derfor har jeg nu har en stor interesse for frivillig håndtering, så al håndtering bliver en god oplevelse for min nuværende hund.

Min nuværende hund: Jeg har Aya, der er en staffordshire bull terrier på snart 3 år. Hun er lige dele sofa-hund og aktiv hund, og vi er tit i skoven sammen. Hun er gerne med på farten så meget som muligt og skal allerhelst være i samme rum som mig – totalt klisterhund og jeg elsker det!

Min hunds største udfordring: Hvis du spørger Aya vil hun sige, at det er, at hun ikke må få ALT hvad andre spiser!
Aya har generelt let ved meste og tager næsten alt i stiv arm. Men da hun var hvalp og unghund havde hun et ret svagt hundesprog. Hun kunne ikke rigtig se forskel på den glade, sure og utrygge hund og løb direkte hen og lege med alle hunde. Så vi har trænet rigtig meget hundesprog, da jeg simpelthen frygtede, at hun ville blive bidt i forsøg på leg med hunde, der ikke ville. Det gav pote, og hun ved nu, at man skal hilse først og er langt bedre til at aflæse om de er interesserede eller ej. Det bedste jeg har lært hende er at gå væk og komme til mig, når der bliver knurret eller gøet. Det var en kæmpe win for os at få det til at fungere!

Min yndlingsøvelse: Øvelser med targets er helt sikkert blandt mine yndlings. Aya elsker al target-træning, så vi øver en masse kropskontrol på targets og benytter gerne alt, hvad vi kan finde ude på turen. Ellers er ”bakke” også en af Ayas yndlingsøvelser.

Det bedste ved at være hundetræner er… At se hvor meget både hund og ejer rykker sig, og hvordan samarbejdet vokser. Og at få lov til at arbejde med alle de dejlige hunde i København.

Det værste ved at være hundetræner er… At man får totalt hvalpekuller og ikke må få nogen af hvalpene med hjem!

Hvad gør mig særlig som hundetræner: At jeg brænder for at alle hunde får det bedste udgangspunkt til et godt hundeliv, hvor hverdagen er en fornøjelse for både ejer og hund. Derudover at jeg kan tale hele dagen om hunde og derfor næsten altid ender med at være på træningspladsen langt over tid 😉

Hvis jeg var en hund… ville jeg være en dobermann: Hengiven og beskyttende overfor familie og venner. Venlig, samarbejdsvillig, stort behov for motion og mental aktivering, men samtidigt rigtig glad for en plads i sofaen.

Cecilie Breuning

Navn: Cecilie Breuning

Født: 15. juli 1992

Bor: Nørrebro

Hundefaglig uddannelse: Uddannet hundetræner fra Københavnersnudens Træneruddannelse.

Beskæftigelse: Udover at være hundetræner er jeg kommunikations- og marketingansvarlig.

Tidligere hunde: Jeg er vokset op med to Labrador-blandinger, Mickie og Magnus. De havde begge et fantastisk mildt sind, og var helt igennem glade, gode hunde. Den ubetingede kærlighed til hunde startede lige dér.

Min nuværende hund: Kenya, som er en blanding imellem Australian Shepherd (blue merle) og Labrador. Hun er fra 16. oktober 2017. Hun er min trofaste ven, og vi har et unikt bånd. Hun elsker en god tur uden snor i park og skov, vand, pinde og GODBIDDER!

Min hunds største udfordring: At det varierer meget alt efter Kenyas hormoner, om hun enten vil hilse og lege med alt og alle eller kun vil hilse på dem, hun kender rigtig godt. Desuden er Kenya også en følsom pige, der godt kan blive usikker på nogle mennesker, hvis ikke hun kan afkode dem – man er vel hyrdehund!

Min yndlingsøvelse: INDKALD – Alt for få kan det. Vi er derudover især vilde med duftdiskrimination samt kropskontrol- og target-øvelser! Vi benytter gerne hver en lejlighed på vores ture til at træne kropskontrol – en fantastisk måde som ejer at gøre sig sjov på turen.

Det bedste ved at være hundetræner er… At se den udvikling som hunde og ejere gennemgår og den forskel positiv forstærkning vil gøre i hund- og ejers liv.

Det værste ved at være hundetræner er… At man kun følger hundene i så kort en tid af deres liv.

Hvad gør mig særlig som hundetræner: At jeg går op i at justere de små detaljer i træningen som gør en kæmpe forskel. Derudover er mit engagement og iver for træningen af jeres hunde aldrig til at tage fejl af – jeg ELSKER det!

Hvis jeg var en hund… var jeg en Australian Shepherd. Jeg har stærke vogterinstinkter overfor min familie og venner. Jeg er venlig, omgængelig og arbejder hårdt for meningsfyldte opgaver. Jeg kan dog godt være lidt reserveret over for nye bekendtskaber, men er du først min ven, så gør jeg alt for dig.

Helene Grode

Navn: Helene Grode

Født: 1998 i Horsens

Bor: Valby

Hundefaglig uddannelse: Uddannet hundeinstruktør ved Irene Jarnved

Beskæftigelse: Dyrlægestuderende

Tidligere hunde: Vi har aldrig haft hund i min familie. Min nuværende hund er min første.

Min nuværende hund: En tysk pinscher ved navn Kenai, som er fra den 4/3-2020.

Min hunds største udfordring: Kenai har indtil videre taget det meste i stiv arm. Men han er jo heller ikke kønsmoden endnu! Den største udfordring, hvis han selv kunne tale, er nok, at han altid bruger rigtig lang tid på at finde det perfekte sted at lave bummelum.

Min yndlingsøvelse: Target er en fantastisk øvelse, og det gælder alle slags targets! Sjovt, men også enormt brugbar i andre sammenhænge. Eksempelvis har han ved hjælp af snudetarget lært at stå imellem mine ben, mens jeg er i bevægelse. Et virkelig sjovt trick!

Det bedste ved at være hundetræner er… At se når tingene imellem hund og ejer bare slår klik! Det kan være den mindste lille detalje, som bliver rettet, og pludselig falder femøren. Der er intet der slår at se, når en hund og en ejer lykkes med noget sammen!

Det værste ved at være hundetræner er… At man ofte kun følger hund og ejer i nogle uger.

Hvad gør mig særlig som hundetræner: Min forståelse for ejers problematikker og at ingen er perfekt i arbejdet med deres hund. Ingen spørgsmål eller frustrationer bliver dømt hos mig. Derudover er jeg rigtig god til at demonstrere øvelser og er ikke bleg for at blive beskidt, for at vise lige præcis, hvordan øvelsen skal udføres!

Hvis jeg var en hund… Så var jeg en puddel; altid klar på en opgave, kærlig og hengiven, lærenem, fuld af energi, men samtidig vild med en aften på sofaen.