kobenhavnersnuden-sort hvid -1024x510

 KØBENHAVNERSNUDEN – MØD DIN HUNDETRÆNER

Vi er Københavns hurtigst voksende hundeskole og består af fire trænere med hver vores kompetencer og interesseområder.

 

“Jeg er tosset med hunde – men det er du slet ikke i tvivl om når du møder mig” (Regitze Acacie)

preview (2)

Mit navn er Regitze Acacie og jeg er indehaver og cheftræner hos KøbenhavnerSnuden. Min søn, Bowie og jeg har vores dejlige havaneser Miss Snuden.

Jeg er eksamineret træner og adfærdsrådgiver gennem Hund og Træning og har yderligere en baggrund som dyrepasser samt 7 års tilknytning til Dyrenes Beskyttelse i forskellige stillinger. KøbenhavnerSnuden blev grundlagt i 2010 og er siden hen vokset i sådan et omfang, at jeg har måtte opsnuse byens bedste hundetrænere til at hjælpe mig …

 

“Variationen vedligeholder interessen hos både hund & ejer – den filosofi bruger jeg i min undervisning” (Desirée Balfelt)

preview

Mit navn er Desirèe Balfelt, født 1970. Jeg arbejder som livredder. Jeg er uddannet hundetræner hos DDI og er igang med at videre uddanne mig ved Karen Pryer Academy. Har været ansat hos KøbenhavnerSnuden siden starten af 2015.

Jeg er den lykkelige ejer af min Papillon dreng, Micky på 4 år. Jeg er fuldstændig vild med ham – den gave han er, og det han bidrager med hver eneste dag. Samarbejdet og aktiveringen af Micky, kan fordeles over hele ugen med herlig variation. Jeg elsker, at holde samarbejdet igang mellem os igennem sjov aktivering.

 

 

“Med ønsket om at blive den bedst mulige hundeejer valgte jeg at starte på min uddannelse i foråret 2015” (Kit Keil)

preview (1)

Mit navn er Kit, årgang 1970. Jeg har hunden Boxer og er netop blevet færdig med min uddannelse hos Hund og Træning. Jeg er desuden i gang med rallyinstruktør-uddannelsen.

Boxer, en jack russell terrier, fik jeg for over 4 år siden efter ikke at have haft hund i en årrække. Praktisk har jeg deltaget i træning hos KøbenhavnerSnuden, Harmonisk Hundecenter og Karen Frost fra Hund og Træning. Boxer og jeg træner rallylydighed, men har også snuset til agility, tricks, konkurrencelydighed, dogparkour m.m.

 

 

     “Du får ideer til målrettet aktivitet af din hund, så du med god samvittighed kan tage på arbejde mens den drømmer sødt i hundekurven” (John Damsager)

img_1001-kopi

Mit navn er John Damsager. Jeg er cand.mag. & meritlærer med 10 års undervisningserfaring. Min teoretiske hundeviden kommer bl.a. fra tre eksaminer i hundebiologi fra Linköping Universitet.

Derudover er jeg bl.a. uddannet Klikkertræner fra Canis Hundeskole. Jeg arbejder som væggelushundefører i A/S Mortalin. Jeg har tidligere arbejdet som bombehundefører i Danminar og som førerhundeinstruktør i Dansk Blindesamfund. Sammen med min familie bor jeg med labradoren Nina i Nordsjælland. Nina er Danmarks første væggelushund – jeg har selv trænet hende. Derudover har Nina bl.a. taget 1. præmier på 40 timers 1000 meter schweissprøver.”

 

 

 

 

“Jeg elsker selvfølgelig alle dyr og har meget stor respekt for dem, derfor vil jeg gerne være med til at gøre hverdagen sjovere for både hund og ejer” (Laura Thomsen)

Mit navn er Laura, jeg er 25 år gammel. Jeg bor på Amager med min lille familie. Min hund hedder Signe og er snart 3 år gammel. Jeg har netop afsluttet min uddannelse hos Hund og Træning hvor jeg i den grad har fået smag for træning og håndtering af hunde.

Min egen hund er desuden en sart sjæl, som jeg har lært endnu mere af, især hvor vigtigt det er at tage hensyn.

Jeg træner dagligt med min egen hund, det kan være alt fra indkald til stillingsskift og tricks, men det vigtigste for os er legen og samarbejdet.