OM OS

KøbenhavnerSnuden er en hundeskole, med fokus på by- og familiehunde.
Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at forstå din hunds adfærd – sådan får vi flere logrende haler i København!
KøbenhavnerSnudens lokaler ligger på Skt. Hans Gade 9 på Nørrebro, og det er her vores teoriaftener og den teoretiske undervisning i vores bootcamps finder sted. Du kan læse mere om os herunder, eller finde mere info om vores træningspladser, trænere eller ofte stillede spørgsmål (FAQ).

Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, så send os en mail på mail(snabela)koebenhavnersnuden.dk eller ring 61720713 alle hverdage kl. 11-13.

Træningsprincipper

Vi underviser ud fra moderne, belønningsbaserede principper og tager afstand fra den gammeldags hundetræning baseret på straf, lederskab og dominansteorier. Vi ser hund og ejer som samarbejdspartnere, ikke som en overordnet og underordnet. I vores træning arbejder vi på at blive en værdifuld og god samarbejdspartner for vores hund, så hunden vælger os til, og sin uhensigtsmæssige adfærd fra. Vi arbejder med hundens eget initiativ, for at få en selvsikker og nysgerrig hund. Det betyder at hunden altid har tilladelse ind til forbud, og ikke omvendt.
Hos KøbenhavnerSnuden skal hunden arbejde af lyst – aldrig af frygt.

Historie

KøbenhavnerSnuden er grundlagt i 2010 af Regitze Acacie. Dengang var hun eneste træner og helt nyudlært. Nu er vi Københavns største hundeskole, med træningspladser i hele København og tilbyder ud over holdtræning også adfærdsrådgivning, hvalpebesøg, enetimer og bootcamps.