SKAL VI MØDES?

KøbenhavnerSnuden har lokaler centralt på Nørrebro i København som vi deler sammen med Helsehunden. Du skal lave en aftale for at mødes med os på adressen.

 

KØBENHAVNERSNUDEN v/Regitze Acacie

Sankt Hans Gade 9. 2200 Kbh N. 

Telefontid: Mandage 11.00 til 14.00 på 61720713

Du kan altid kontakte os på mail@koebenhavnersnuden.dk

 

TYPISKE SPØRGSMÅL

HANDELSBETINGELSER

SAMARBEJDE

GAVEKORT

Læs mere om Regitze
“Jeg er tosset med hunde – men det er du slet ikke i tvivl om når du møder mig” (Regitze Acacie)

Mit navn er Regitze Acacie og jeg er uddannet instruktør samt adfærdsrådgiver gennem Hund og Træning. Jeg grundlagde KøbenhavnerSnuden i 2010. Jeg er årgang 1982 og bor på Nørrebro sammen med min søn, Bowie og vores dejlige havaneser, Miss Snuden.

Min passion er at skabe forståelse og samarbejde mellem hund og ejer samt udrydde gamle og forældede myter omkring hundeopdragelse. Jeg lever af mit arbejde med hunde og jeg brænder især for at udrede adfærdsproblemer og skabe harmoni i de mange københavnske hjem med hund.

Du kan træffe mig på mail@koebenhavnersnuden.dk


MØD DIN PROFESSIONELLE HUNDETRÆNER HOS KØBENHAVNERSNUDEN 

 

Læs mere om Silja
“Mit store ønske som træner er, at skabe den unikke relation mellem ejer og hund.” (Silja Schandorff)

Mit navn er Silja og jeg er uddannet instruktør fra Hund og Træning. Jeg er årgang 1969 og bor i København K med min lille Havanais/Chinese Crested Powder Puff Herman.

Jeg elsker at træne med min hund, både hjemme og sammen med andre. Tillid og frivillighed ved håndtering er min store passion. Men først og fremmest er det den skønne hvalpe tid og den udfordrende unghund, jeg meget gerne vil hjælpe med.

Silja kan træffes på mail: silja@koebenhavnersnuden.dk

Læs mere om Sascha
“Mit ønske er at hjælpe med at skabe flere lykkelige familier med hunde i byen.”
(Sascha Middelboe)

Mit navn er Sascha og jeg er uddannet instruktør fra Hund og Træning. Jeg er årgang 1979 og jeg har den dejligste mellemstore mundfuld af en blandingshund Audi fra 2014.

Med et lille barn i familien er det vigtigt for mig at min hund kan dele og tage hensyn. Jeg ønsker at bruge min faglighed til at hjælpe hundeejere godt fra start og igennem den hårde unghunde-periode.

Sascha kan træffes på mail: sascha@koebenhavnersnuden.dk

Læs mere om Laura
“Jeg elsker at være med til at gøre hverdagen sjovere for både hund og ejer” (Laura Thomsen)

Mit navn er Laura og jeg er uddannet instruktør fra Hund og Træning. Jeg er årgang 1991 og bor i Lyngby med min lille familie. Min hund hedder Signe og er snart 3 år gammel.

Min egen hund er desuden en sart sjæl, som jeg har lært endnu mere af, især hvor vigtigt det er at tage hensyn. Jeg træner dagligt alt fra indkald til stillingsskift og tricks, men det vigtigste for os er legen og samarbejdet.

Laura kan træffes på mail: laura@koebenhavnersnuden.dk

Læs mere om Kit
“Med ønsket om at blive den bedst mulige hundeejer valgte jeg at uddanne mig til hundetræner. At jeg nu elsker det og glædeligt deler min viden med Københavns hundeejere er en ekstra bonus” (Kit Keil)

Mit navn er Kit og jeg er holdansvarlig hos KøbenhavnerSnuden. Jeg er uddannet hundetræner samt rally og noseworkinstruktør hos Hund & Træning.

Jeg er årgang 1970 og bor på Nørrebro. Min egen hund Boxer, en jack russell terrier, fik jeg i 2011 efter ikke at have haft hund i en årrække. Vi træner NoseWork og rallylydighed, men har også snust til agility, tricks, konkurrencelydighed, dogparkour m.m.

Kit kan træffes på mail: kit@koebenhavnersnuden.dk

Læs mere om Desirée
“Variationen vedligeholder interessen hos både hund & ejer – den filosofi bruger jeg i min undervisning” (Desirée Balfelt)

Mit navn er Desirèe og jeg er uddannet hos DDI samt Dog Trainer Professional v/Karen Pryor Academy (KPA).

Jeg er årgang 1970 og er den lykkelige ejer af min Papillon dreng, Micky på 5 år. Jeg er fuldstændig vild med ham – den gave han er, og det han bidrager med hver eneste dag.

Samarbejdet og aktiveringen af Micky, kan fordeles over hele ugen med herlig variation. Jeg elsker, at holde samarbejdet igang mellem os igennem sjov aktivering.

Desirée kan træffes på mail: desiree@koebenhavnersnuden.dk

tine-bogoe-koebenhavnersnuden
Læs mere om Tine

Tine er vores allernyeste træner – og vores første træner af egen produktion 

 

Tine bestod træneruddannelsen i august 2018 hos KøbenhavnerSnuden og er herefter blevet ansat som træner. Tine har den franske bulldog/mops blanding Bertha.

Der kommer meget mere information om Tine snarest!