Frequently Asked Questions

Her besvarer vi nogle af de oftest stillede spørgsmål.
Hvis du ikke finder svar på lige dit spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os per mail eller telefon:
mail@koebenhavnersnuden.dk eller ring på tlf. 61720713 i telefontiden.

? Skal jeg have min egen hund for at kunne deltage på uddannelserne?
! Du behøver ikke have din egen hund, men du skal kunne træne med den samme hund flere gange om ugen, gennem hele uddannelsesforløbet. Det kan fx være din forældres, nabos eller sambos hund.

 

? Kan jeg starte på uddannelsen hvis jeg aldrig har gået til hundetræning før?
! Det kan du sagtens, men så anbefaler vi at du vælger undervisningsforløbet “fysisk fremmøde med hund”, da du får mest støtte og feedback ved denne undervisningsform. Du kan læse HER om Tine der tog og bestod KøbenhavnerSnudens træneruddannelse uden at have gået til hundetræning før.

 

? Hvilke muligheder er der for at få arbejde som hundetræner bagefter?
! Vi oplever en enorm efterspørgsel på kvalificeret hundetræning. Så hvad end du bliver selvstændig eller måske endda en del af KøbenhavenrSnudens trænerstab er der gode muligheder for at blive professionel hundetræner efter uddannelsen.

 

? Er der nogle hunderacer I ikke vil acceptere, eller som man ikke kan træne med?
! Du kan deltage med alle hunderacer der er lovlige i Danmark. Nogle racer er mere trænbare end andre, men vores erfaring er, at der ofte er større forskel på trænbarheden fra hund til hund, end fra race til race.

 

? Jeg vil gerne følge uddannelsen som fremmøde med hund, men min hund er ikke så god med andre hunde, så kan jeg det?
! Det er en forudsætning at din hund skal kunne være i et lokale med andre hunde, og ligge roligt ved dine fødder, eventuelt i kurv eller bur. Hvis du er i tvivl om din hund kan det, så kontakt os per mail eller telefon, så finder vi ud af det sammen.

 

? Hvor gammel skal min hund være?
! Der er ingen krav til din hunds alder. Men du skal være opmærksom på at hvalpe og unghunde gennemgår en intens udviklingsproces, med alt hvad der deraf følger af hormoner, humørsvingninger og adfærdsændringer.

 

? Kan jeg have et fuldtidsarbejde eller studie ved siden af?
! Det kan du godt, for undervisningen ligger udenfor normal arbejdstid. Men du skal være forberedt på at KøbenhavnerSnudens uddannelser kræver hårdt arbejde og engagement.

 

? Jeg har et fuldtidsarbejde ved siden af, er det så bedst jeg vælger onlineforløbet?
! Ikke nødvendigvis. Det fysiske fremmøde kan være med til at engagere dig og motivere dig til at fokusere på hundetræningen i en travl hverdag.

 

? Jeg vil gerne følge forløbet med fysisk fremmøde uden hund. Hvordan foregår den praktiske undervisning for mig?
! Ved den praktiske træning i undervisningsweekenderne følges du rundt med underviseren, og lærer af de udfordringer dine medstuderende har, og den feedback underviseren giver.

 

? Hvad er forskellen på hundetræner og hundetrænerinstruktør?
! På KøbenhavnerSnudens hundetræneruddannelse lærer du at træne hunde, på forløbet hundetrænerinstruktør lærer du at instruere andre i at træne deres hunde. Hundetrænerinstruktør-forløbet er altså for dig der gerne vil undervise i hundetræning.