Frequently Asked Questions

Her besvarer vi nogle af de oftest stillede spørgsmål.
Hvis du ikke finder svar på lige dit spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på mail@koebenhavnersnuden.dk

? Skal jeg have min egen hund for at kunne deltage på uddannelsen?
! Du behøver ikke have din egen hund, men du skal kunne træne med den samme hund flere gange om ugen igennem hele uddannelsesforløbet. Det kan fx være din forældres, nabos eller sambos hund.

 

? Kan jeg starte på uddannelsen, hvis jeg aldrig har gået til hundetræning før?
! Det kan du sagtens. Du kan læse HER om Tine der tog og bestod KøbenhavnerSnudens træneruddannelse uden at have gået til hundetræning før.

 

? Hvilke muligheder er der for at få arbejde som hundetræner bagefter?
! Vi oplever en enorm efterspørgsel på kvalificeret hundetræning. Så hvad end du bliver selvstændig eller ønsker ansættelse, er der gode muligheder for at blive professionel hundetræner efter uddannelsen.

 

? Er der nogle hunderacer, I ikke vil acceptere eller som man ikke kan træne med?
! Du kan deltage med alle hunderacer der er lovlige i Danmark. Nogle racer er mere trænbare end andre, men vores erfaring er, at der ofte er større forskel på trænbarheden fra hund til hund end fra race til race.

 

? Hvor gammel skal min hund være?
! Der er ingen krav til din hunds alder. Men du skal være opmærksom på, at hvalpe og unghunde gennemgår en intens udviklingsproces med alt hvad der deraf følger af hormoner, humørsvingninger og adfærdsændringer.

 

? Kan jeg have et fuldtidsarbejde eller studie ved siden af?
! Det kan du godt, for undervisningen ligger udenfor normal arbejdstid. Men du skal være forberedt på, at KøbenhavnerSnudens uddannelse kræver hårdt arbejde og engagement.