Regitze Acacie

Regitze er eksamineret hundeinstruktør og adfærdsrådgiver. I 2010 startede Regitze “KøbenhavnerSnuden” som en lille hundeskole med hende som eneste underviser. Hun opdagede hurtigt, at der var et stort behov for hundetræning og adfærdsrådgivning målrettet til familie- og byhunden.

Regitzes CV inden for den professionelle dyreverden er langt. Hun er tidligere ansat og kredsformand hos Dyrenes Beskyttelse, har konkurreret i DKK-lydighed, har certificeret psykiatriske servicehunde for foreningen Trinitas og deltager jævnligt i overbyggende uddannelser, kurser og workshops om hundens adfærd og træning. Det er især adfærd der har Regitzes interesse og hendes største passion er at skabe fælles sprog imellem hund og ejer. Igennem forståelse kommer overskuddet og viljen til at skabe forandring i et altid positivt træningssamarbejde.

Mens de fleste hundetræneruddannelser har fokus på træning af konkurrence-, brugs- eller jagthunde, så er KøbenhavnerSnudens træneruddannelse tilrettelagt med målet om at tilbyde en fagligt velfunderet og seriøs uddannelse, der har fokus på familie- og byhunden. Regitze er den primære underviser på uddannelsen og kontaktperson for kursisterne.

Kit Keil

Kit er uddannet instruktør med overbygning i nose work og rally lydighed, som hun underviser i hos KøbenhavnerSnuden. Kit er nu i gang med endnu en overbyggende uddannelse indenfor specialsøg og udvider konstant sit CV med nye kurser. Kit har sans for detaljen, og er god til at få de sidste helt på plads, så øvelsen sidder lige i skabet.

Kit er også uddannet sygeplejerske og sammen med sin uddannelse som hundemassør, er Kit en kompetent underviser indenfor hundens fysiologi, anatomi, kropskontrol og hundens sanser. Kit vil også deltage i en del af den praktiske undervisning og give feedback i den tilknyttede Facebook-gruppe.

Pernille Blok-Riisom 

Pernille er uddannet dyrlæge med speciale i hundens adfærd. Hun er ligeledes Certified Fear Free Professionel. Hun har 14 års praksiserfaring og er indehaver af Adfærdsdyrlægen.dk. Pernille har siden sin uddannelse til dyrlæge specialiseret sig i hundens adfærd, og siden 2018 har hun undervist de veterinærstuderende på Københavns Universitet. Her er fokus på at vejlede kæledyrsejere bedst muligt om adfærd samt, hvordan de studerende gør en konsultation så stressfri som muligt for dyrene.

På KøbenhavnerSnudens træneruddannelse har Pernille igennem årerne undervist i stress, hormoner, neutralisering, læringsprincipper, genetik, berigelse samt udviklingen fra ulv til hund. Hun har været med lige fra første hold på uddannelsen og er altid med på sidelinjen, når nye hold kommer på banen.
Læs mere om Pernille her: Adfærdsdyrlægen

Cecilie Breuning

Cecilie er uddannet hundetræner ved KøbenhavnerSnuden, og er i dag en af vores mest populære praksiserende hundetrænere ved KøbenhavnerSnuden. Derudover har Cecilie en cand.mag. i Dansk med tilvalg i Sprog- og Kommunikationsrådgivning fra Københavns Universitet. Cecilie har en stor og bred praksis erfaring med mange holdforløb og enetimer/hjemmebesøg bag sig.

På KøbenhavnerSnudens træneruddannelse underviser Cecilie primært inden for undervisningsteori; herunder professionel formidling, planlægning af holdforløb, didaktik, sociale medier, konflikthåndtering, feedback i undervisningen og til den enkelte kursist, forskellen på holdtræning/enetimen/hjemmebesøget. Cecilie er desuden tilknyttet KøbenhavnerSnudens administrativt, hvorfor hun har et godt indblik i KøbenhavnerSnudens forretningsgange, trænerstaben, kursister og ikke mindst indholdet på træneruddannelsen.