Regitze Acacie

Regitze er eksamineret hundeinstruktør og adfærdsrådgiver. I 2010 startede Regitze KøbenhavnerSnuden, som en lille hundeskole med hende som eneste underviser. Hun opdagede hurtigt at der var et stort behov for hundetræning og adfærdsrådgivning målrettet til familie- og byhunden.
Mens de fleste hundetræneruddannelser har fokus på træning af konkurrence-, brugs- eller jagthunde, er KøbenhavnerSnudens træneruddannelse tilrettelagt med målet om at tilbyde en fagligt velfunderet og seriøs uddannelse, der har fokus på familie- og byhunden.

Regitzes CV inden for den profesionelle dyreverden er langt. Hun er tidligere ansat og kredsformand hos Dyrenes Beskyttelse, har konkurreret i DKK-lydighed, certificerer psykiatriske servicehunde for foreningen Trinitas og deltager jævnligt i kurser, foredrag og workshops om hundens adfærd og træning.
Regitze bor på Nørrebro med sin bichon havanais Miss Snuden.

Kit Keil

Kit er uddannet instruktør med overbrygning i nose work og rally lydighed, som hun underviser i hos KøbenhavnerSnuden. Kit er også uddannet sygeplejerske, og sammen med sin uddannelse som hundemassør  er Kit en kompetent underviser indenfor hundens fysiologi, anatomi, kropskontrol og hundens sanser. Kit vil også deltage i en del af den praktiske undervisning, og give feedback på de månedlige videoafleveringer af egen praktiske træning.

Kit har sans for detaljen, og er god til at få de sidste helt på plads så øvelsen sidder lige i skabet. Privat har Kit en Jack Russel Terrier fra 2020 ved navn Fister.

Pernille Blok Riisom 

Pernille er uddannet dyrlæge, med speciale i hundens adfærd. Hun har 13 års praksiserfaring og er indehaver af Adfærdsdyrlægen.dk.
Pernille har siden sin uddannelse til dyrlæge specialiseret sig i hundens adfærd, og siden 2018 har hun undervist de væterinærstuderende på Københavns Universitet. Her har fokus på at vejlede kæledyrsejere bedst muligt om adfærd samt, hvordan de gør en konsultation så stressfri som muligt for dyrene.

På KøbenhavnerSnudens træneruddannelse vil Pernille blandt andet undervise i neutralisering, intelligens, genetik, udviklingen fra ulv til hund, berigelse samt hundens sygdomme, vaccinationer, førstehjælp og kosttilskud & medicinering.
Læs mere om Pernille her: Adfærdsdyrlægen