DE MEST TYPISKE SPØRGSMÅL TIL KØBENHAVNERSNUDEN

 

Hvornår kan hvalpen starte til træning?

Langt de fleste hvalpe kan starte så snart I får den hjem, som udgangspunkt er jo tidligere jo bedre. Der er altid mulighed for at holde pauser og / eller trække væk og blot observere de andre under træningen, hvis hvalpen er overvældet. Det vil din træner hjælpe med at vurdere. Hvalpen skal være påbegyndt vaccination, men behøver kun at have fået den første. Den minimale risiko der er for smitte, overstiges af det kæmpe udbytte hvalpen får ud af at komme ud blandt andre og komme godt fra start.

 

Hvor gammel må hunden være på de forskellige hold?

Der står på de fleste hold angivet en ca. alder – hvis ikke, er alle velkommende. Er der opgivet alder er dette altid vejledende, ingen bliver afvist fordi de er en måned mere eller mindre. Større hvalpe af hurtigvoksende racer, kan ofte have glæde af at tage et forløb for unge hunde fremfor hvalpehold, da de matcher bedre med holdkammeraterne her.

 

Må vi komme flere til træning?

Jep! Hele familien kan deltage, men lad det kun være én der træner hunden af gangen. I kan enten skifte halvvejs eller mellem hver øvelse ellers kan det være svært for hunden at holde fokus

 

Er det den samme der skal træne hunden hver gang?

I kan godt skiftes, men I er selv ansvarlige for at opdatere hinanden derhjemme på hvad der er trænet

 

Må mit barn træne hunden

Ja. Der er ingen aldersgrænse da det er meget forskelligt fra barn til barn. Men børn under 12 skal være i følge med en voksen og det er altid den voksnes ansvar. Vi vil meget gerne undervise børn i træningen af deres hund, men bruger ikke ekstra tid i forhold til de andre kursister

 

Hvad er klikkertræning

Klikkertræning er en moderne træningsform hvor vi bruger et markørsignal (klikker) til at fortælle hunden når dens adfærd er korrekt. Hele filosofien er at vi deler øvelsen op i små trin, vi opnår succes på hvert enkelt trin inden vi går videre og til sidst sætter øvelsen sammen uden at hunden har opdaget at det var svært. Vi skaber selvtillid hos hver enkelt hund ved at give den følelsen af kontrol og succes i træningen.

 

Skal jeg bruge en klikker

Nej, det er ikke nødvendigt. Du kan sagtens bruge et kort ord eller en lyd i stedet. Du får hjælp til at vælge markørsignalet og komme igang med at bruge det på forløbet.

 

Hvorfor er det så dyrt at træne hos KøbenhavnerSnuden?

Hos KøbenhavnerSnuden er alle trænere godt uddannet og er derfor langt bedre til at rådgive dig omkring din hund, end mange af de u-uddannede træner der findes i faget.

Hos KøbenhavnerSnuden er der ingen der underviser for sjov eller som frivillig træner. Alle aflønnes med en attrativ løn, hvilket sikrer dig som elev en motiveret og engageret træner. Du støtter altså en lille privat virksomhed der ikke benytter sig af gratis eller dårlig lønnet arbejdskraft i et fag der desværre indbyder til dette.

KøbenhavnerSnuden samarbejder og donerer penge til flere gode formål. Du er som elev med til at støtte bl.a. uddannelsen af terapi og psykiatriske servicehunde, Dyrenes Beskyttelse samt indsamling til de hjemløses hunde.

 


FØLG KØBENHAVNERSNUDEN PÅ FACEBOOK – NYHEDER, KONKURRENCER OG LOGRENDE HALER