Hvornår kan hvalpen starte til træning?

Langt de fleste hvalpe kan starte så snart I får den hjem. Som udgangspunkt er jo tidligere, jo bedre. Der er altid mulighed for at holde pauser og/eller trække væk lidt væk fra de andre, og blot observere, hvis hvalpen er overvældet. Det vil din træner hjælpe med at vurdere. Hvalpen skal være påbegyndt vaccination, men behøver kun at have fået den første. Den minimale risiko der er for smitte, overstiges af det kæmpe udbytte hvalpen får ud af at komme ud blandt andre og komme godt fra start.

 

Hvor gammel må hunden være på de forskellige hold?

Der står på de fleste hold angivet en cirka-alder – hvis ikke, er alle velkomne. Ældre hvalpe af større racer, kan ofte have glæde af at tage et forløb for unghunde frem for hvalpehold. Fordi de i størrelse og bevægelser bedre vil matche holdkammeraterne her.

 

Må vi komme flere til træning?

Jep! Hele familien kan deltage, men der kan kun være én der træner hunden af gangen. I kan enten skifte halvvejs eller mellem hver øvelse, ellers kan det være svært for hunden at holde fokus

 

Er det den samme der skal træne hunden hver gang?

I kan godt skiftes, men I er selv ansvarlige for at opdatere hinanden derhjemme på hvad der er trænet

 

Må mit barn træne hunden?

Ja. Vi har ikke sat en aldersgrænse, da børn jo er meget forskellige. Det vigtige er, at barnet både skal overskue og koncentrere sig om at udføre øvelserne med hunden, men også kunne rumme frustrationen når ikke øvelserne lykkes. Børn under 12 skal være i følge med en voksen, og træningen er altid den voksnes ansvar. Vi vil meget gerne undervise børn i træningen af deres hund, men bruger ikke ekstra tid i forhold til de andre kursister. I er meget velkomne til at bestille en enetime eller flere, hvis I ønsker at jeres barn skal lære at træne hunden.

 

Hvad er klikkertræning?

Klikkertræning er en moderne træningsform hvor vi bruger et markørsignal (klikker) til at fortælle hunden når dens adfærd er korrekt. Hele filosofien er, at vi deler øvelsen op i små trin. Vi opnår succes på hvert enkelt trin inden vi går videre og til sidst sætter øvelsen sammen, uden at hunden har opdaget at det var svært. Vi skaber selvtillid hos hver enkelt hund ved at give den følelsen af kontrol og succes i træningen.

 

Skal jeg bruge en klikker?

Nej, det er ikke nødvendigt. Du kan sagtens bruge et kort ord eller en lyd i stedet. Fx “dygtig”. Du får hjælp til at vælge markørsignalet og komme igang med at bruge det af din træner.

 

Hvorfor er det så dyrt at træne hos KøbenhavnerSnuden?

Hos KøbenhavnerSnuden er alle trænere godt uddannet og er derfor langt bedre til at rådgive dig omkring din hund, end mange af de u-uddannede træner der findes i faget. Hos KøbenhavnerSnuden er der ingen der underviser for sjov eller som frivillig træner. Alle aflønnes med en attraktiv løn, hvilket sikrer dig som elev en motiveret og engageret træner. Du støtter altså en lille privat virksomhed der ikke benytter sig af gratis eller dårlig lønnet arbejdskraft i et fag der desværre indbyder til dette.

 


FØLG KØBENHAVNERSNUDEN PÅ FACEBOOK – NYHEDER, KONKURRENCER OG LOGRENDE HALER