Regitze Acacie KøbenhavnerSnuden

KØBENHAVNERSNUDEN – Regitze Acacie

Jeg er født i 1982 og har altid haft en stor kærlighed til dyr. Min første uddannelse i dyrenes tegn var som dyrepasser hvor jeg havde speciale i heste. Men efter mange år i staldene og i en konkurrenceverden jeg aldrig holdt af, valgte jeg at skifte retning og uddanne mig med hunde.

Jeg er eksamineret træner og adfærdsrådgiver gennem Hund og Træning. I 2010 grundlagde jeg KøbenhavnerSnuden og sideløbende med min uddannelse og opstarten af firmaet har jeg været tilknyttes Dyrenes Beskyttelse i forskellige stillinger, bl.a. som kredsformand, vagtcentralen samt Roskilde Dyreinternat. I Dyrenes Beskyttelse mødte jeg Payana / Helsehunden og idag deler vi lokaler på Sankt Hans Gade i København. Det er i disse rammer vi tilbyder vores uddannelse.

Privat bor jeg på Nørrebro sammen med min dejlige søn Bowie og vores Havanser Miss Snuden. Følg os på FACEBOOK

Jeg er ikke god til at kede mig og har vist også en evne til at opsnuse udfordringer både privat og erhverv. KøbenhavnerSnuden er vokset i så stort et omgang af jeg ikke længere er i stand til at klare opgaverne selv. Jeg har derfor måtte opsnuse byens bedste hundetrænere til at hjælpe mig og de underviser på træningspladser i hele København.

 

 

 

Adfærdsdyrlægen

ADFÆRDSDYRLÆGEN – Pernille Blok-Riisom

Jeg er årgang 1974 og uddannet dyrlæge i 2001. Har siden studietiden interesseret mig for adfærd og skrev afsluttende speciale omkring hundes angst i forbindelse med lyde med særlig fokus på fyrværkeri.

Jeg har efterfølgende fulgt både indenlandske og udenlandske kurser indenfor adfærdsområdet. Desuden sidder jeg i bestyrelsen i Dansk Selskab for Klinisk Veterinær Etologi, en underafdeling af Den Danske Dyrlægeforening,. Foreningen har fokus på at styrke og udbrede kendskabet til adfærd hos familiedyr og tilbyde og videreformidle kurser indenfor området.

Min store passion er indenfor forebyggelse og jeg har siden 2004 stået for hvalpesocialiseringen på Fasanvejens Dyreklinik, udover at jeg har fungeret som praktiserende dyrlæge. Jeg har givet hvalpeejerne redskaber til at forhindre udviklingen af adfærdsproblemer fremover og hjulpet dem med både den almene lydighedstræning og medvirket til at styrke samspillet og kontakten mellem dem og deres hvalpe. Sideløbende har jeg haft adfærdsbehandlinger for primært hunde, men også katte.

Sommeren 2017 valgte jeg at blive selvstændig og oprettede Adfærdsdyrlægen. Jeg tilbyder adfærdsbehandlinger og forebyggende tiltag, der kan forbedre velfærden for både dyr og ejer. Desuden udbyder jeg kurser og foredrag indenfor adfærdsområdet. Jeg ser frem til at være en del af undervisningsteamet på Hundetræneruddannelsen.