Det forstår vi godt!

Hos KøbenhavnerSnuden er du garanteret en grundig og seriøs uddannelse gennem teoretisk og praktisk undervisning på små hold med max 8 elever. Som noget unikt tilbyder vi et ubegrænset antal føl-forløb hos KøbenhavnerSnudens mange hundetrænere, samt fri adgang til alle foredrag og temaaftener i huset.

Undervisningen og træningen ligger i weekender, så du kan sagtens have et fuldtidsarbejde samtidig med at du uddanner dig til hundetræner hos os. Du skal enten selv have en hund, eller have en låne-hund, som bliver din træningsmakker gennem uddannelsen.

Hos KøbenhavnerSnuden træner vi efter moderne belønningsbaserede teknikker. Det betyder at al træning er baseret på tillid, forståelse og lyst – aldrig tvang eller straf. Hos KøbenhavnerSnuden er vores vigtigste mål at sørge for at du forstår din hund – og på træneruddannelsen vil vi give dig redskaberne til at hjælpe dine kursister med det samme.

 

VI SKAL FORSTÅ HUNDE FOR AT TRÆNE DEM – MEN ENDNU VIGTIGERE ER, AT VI SKAL FORSTÅ EJERNE!

En hundetræner arbejder ironisk nok mest med mennesker og hvis vi ikke har styr på vores grundviden, så er det svært at videreformidle budskabet videre til hundeejeren. Der er mange måder at lære en hund en øvelse på, hos os går vi i dybden med hver enkelt øvelse, og gennemgår indlæringsteorien bag hver øvelse, med fokus på hundens eget initiativ. Vi springer ikke over hvor gærdet er lavest, og det samme gælder vores uddannelse som hundetræner:

Der findes ingen beskyttede titler i hundeverdenen, hvilket betyder at alle kan kalde sig fx træner, rådgiver, hundehvisker eller hundepsykolog. Hos KøbenhavnerSnuden tager vi altid den grundige og lange vej, også selvom det er nemmere at sælge en kort og derfor billigere uddannelse, så hvis du synes vores uddannelse som hundetræner er længere og dyrere end hos andre er det helt rigtigt – for hos os bliver du ordentlig uddannet.

Hundetræneruddannelsen hos KøbenhavnerSnuden løber over 12 måneder med skiftende praktisk og teoretisk undervisning to gange om måneden, minimum tre føl-forløb hos en uddannet hundetræner, en skriftlig aflevering hvert kvartal samt en afsluttende eksamen.

I alt 196 kursustimer ex føl-forløb for 29.500 kroner.

 

Vores lokaler og al undervisning ligger midt i hjertet af København

– vil du være med?

 • “For mig har uddannelsen givet mig en langt større respekt for både hund og ejer. Der er blevet tændt en flamme som før kun var en gnist. Hvis man tager sig selv i at smile hver gang man ser en hund på gaden og elsker når man kan gøre en forskel for et andet væsen, så er det her helt sikkert kun begyndelsen på et meget rigt liv”

  Laura Hjarup Thomsen, træner hos KøbenhavnerSnuden
 • “Jeg tog blot uddannelsen for at blive klogere på min egen hund – det var ikke meningen jeg skulle arbejde med det, slet ikke leve af det. Men nu er hele mit liv gået i hundene og jeg elsker det!”

  Regitze Acacie, cheftræner og indehaver af KøbenhavnerSnuden
 • “Elsker hunde og syntes det er helt fantastisk at møde nye hunde og deres ejere. At se samarbejdet mellem hund og ejer vokse gennem enkle, men effektive øvelser gør mig glad i låget. Og så er der alle de våde snudekys..”

  Kit Jerichau Keil, træner hos KøbenhavnerSnuden
 • “Det at skulle lære ejer at kommunikere med deres hund er ubeskriveligt givende. At se frustrationen hos ejer blive forvandlet til succes med den skønneste logrende hale, er ægte kærlighed. Bonus så gir det mig endnu mere lyst, glæde nærvær til at træne med min egen vovse Micky. I love it”

  Desiree Balfelt, træner hos KøbenhavnerSnuden
 • “At være hundetræner er det mest givtige man kan forestille sig. Det handler i bund og grund om at få to arter til at have fælles dagsorden – større kulturmøde findes ikke. Det er forholdsvist simpelt – men alligevel fantastisk når det lykkes!”

  John Damsager, træner hos KøbenhavnerSnuden

Uddannelsens indhold – Praktisk information (tilmeld)

Hvis du har spørgsmål omkring KøbenhavnerSnudens træneruddannelse er du velkommen til at kontakte os på mail@koebenhavnersnuden.dk / 41420713