• ”Regitze er en formidabel underviser. Hun er fagligt dygtig, holder sig opdateret og har humoristisk sans og giver positiv feedback. Jeg glædede mig altid til at få feedback på både teoretiske og praktiske opgaver.”
 • ”Man kommer i dybden med teorien om hvordan hunde lærer – og så lærer man at bruge teorien via de månedlige træningsopgaver med sin egen hund.”
Louise Ladefoged Poulsen - Københavnersnuden anmeldelse
Louise Ladefoged Poulsen
 • ”Regitze er en usædvanligt dygtig underviser. Hendes tilgang til hundetræning og dyreetik er meget inspirerende, og det samme er hendes intuitive evne til at forstå hunde. Hendes faglighed er helt i top, samtidig med at hun er dygtig til at formidle stoffet på en måde, der er nem at forstå.”
 • ”KøbenhavnerSnudens uddannelse er meget grundig og inspirerende. Her bliver man klædt godt på både til at blive hundetræner og en bedre hundeejer for sin egen hund.”
Nina Hess - Københavnersnuden anmeldelse
Nina Hess
 • ”Hunde er individer og kan komme ud for oplevelser, som man som ejer ikke kan styre. Til gengæld har man som hundetræner virkelig gode forudsætninger for at forebygge og træne uønsket adfærd og problemer.”
 • ”Der er en god blanding af teori og praksis. Dertil er undervisningen tilpasset rigtig godt, mellem onlineundervisning, praktisk træning og teoridage.”
Caroline Fage-Pedersen - Københavnersnuden anmeldelser
Caroline Fage-Pedersen
 • “Jeg forstår min hund, dens måde at lære på, og dens signaler meget bedre. Det har helt klart gjort mig til en bedre hundeejer.”
 • ”Jeg bruger min uddannelse hver dag, når jeg observerer min hund. Jeg forstår alle de signaler den sender til mig og andre hunde, og jeg ved langt hen ad vejen selv, hvordan jeg skal håndtere de udfordringer den møder.”
Ida Rasmussen Københavnersnuden - anmeldelse
Ida Rasmussen
 • ”Jeg er vild med vores teoridage, de er både lærerige, sjove og hyggelige. Jeg har oplevet kæmpe resultater i min træning og det er i sig selv super motiverende.”
 • ”Jeg er ikke bare blevet klogere på hunde, jeg er også blevet klogere på hvordan dyr generelt tænker og fungerer. Og så er jeg blevet klogere på mig selv.”
Lotte Ethelfeld Winkel - Københavnersnuden anmeldelser
Lotte Ethelfeld Winkel
 • ”Uddannelsen har virkelig styrket båndet mellem mig og min hund – og ikke nok med det, så oplever jeg enormt høj udvikling på en personlig plan. Undervisningen med Regitze er virkelig sjov og lærerig og hun har et fantastisk perspektiv på hundetræning.”
 • ”Regitze er en helt fantastisk underviser. Hun sørger for at engagere alle – hun er er yderst kompetent, pædagogisk, tålmodig og man kan mærke at hun brænder for sit job. Hun gør undervisningen sjov og let forståelig.”
Louise Gulløv Munk - Københavnersnuden anmeldelse
Louise Gulløv Munk

“Jeg vil virkelig anbefale alle, uanset hvor gammel ens hund er, at tage hånd om problemerne. Min hund er en ældre herre på 8 år, og han var pludselig begyndt at lave udfald mod andre hunde. Det er hårdt arbejde at aflære unoder, men Regitze stod altid til rådighed med råd og vejledning.
Fidel og jeg takker for samarbejdet, og at vi nu kan gå tur på fælleden uden stress over andre hunde. Tak!”

Marie Leine

“Seriøs, grundig og professionel rådgivning!
Vi hyrede Regitze til en adfærdsrådgivning og er ovenud tilfredse med processen. Regitze tog sig rigtig god tid, hun besidder en tydelig empati for ejer og hund, og hun har desuden værktøjerne på plads.
Vi har fået mange nye tips som vi nu træner med succes.”

Henrik Stahl

“Super god og grundig hundetræning og adfærdsrådgivning!
God forståelse for den enkelte hunds behov og dybdegående træning, som går i bunden med de bagomliggende årsager for hundens adfærd. Kan klart anbefales til alle med reaktive hunde, uanset om det handler om mødet med andre hunde, fremmede, børn, skateboards eller lignende. Det var en stor hjælp for os!”

Viktoria Krusemynte

“Regitze er den bedste hundetræner og adfærdsrådgiver man kan ønske sig.
Hun giver sig tid til at svare på alle spørgsmål, og kan på en virkelig kærlig og humoristisk måde, rådgive dig, rose dig, og fortælle hvor der måske lige skal strammes lidt op. På hendes helt egen energiske, positive, syngende, hoppende, dansende, klappende måde.
Man får rigtig rigtig meget for sine penge hos Københavnersnuden! Anbefaler jer til alle!”

Christine Röpke