Holdtræning

Ved tilmelding bekræfter du som hundens ejer, at hunden er lovpligtig forsikret og at hvalpen er påbegyndt sit vaccinationsprogram. Hunde med smitsomme sygdomme og højløbske tæver må ikke medtages på træningspladsen. Træning sker på eget ansvar, og KøbenhavnerSnuden kan ikke drages til ansvar for skader pådraget under træningen, dette gælder skader på både hund, ejer samt ejendele.

Tilmelding er bindende, det betyder at det ikke er muligt at få dit beløb refunderet, hvis du eller din hund ikke har mulighed for at deltage i træningen, uanset årsag.

FACEBOOKGRUPPE: KøbenhavnerSnudens hold kommunikerer igennem en lukket facebookgruppe og for at få det fulde udbytte af dit forløb, skal du derfor have en FB profil. Du kan ikke stille spørgsmål på telefon eller mail.

Fortryder du senest 14 dage før opstart refunderes betaling fratrukket administrationsgebyr (250 kr.)

Der aflyses i tilfælde af voldsomt vejr eller ved træners sygdom – der vil tilbydes træning på en anden dato.

Det fulde beløb refunderes kun i tilfælde af at holdet aflyses eller flyttes.

 

Adfærdsrådgivning

Tilmelding er bindende, det betyder at det ikke er muligt at få dit beløb refunderet, hvis du eller din hund ikke har mulighed for at afholde træningen, uanset årsag.

Fortryder du dit køb senest 24 timer før den aftalte dato refunderes betaling fratrukket administrationsgebyr (250 kr.)

Aflyser eller ændrer du datoen for den aftalte rådgivning senere end kl. 20.00 aftenen før, vil du blive opkrævet 50% af prisen.

 

Bootcamps

Tilmelding er bindende, det betyder at det ikke er muligt at få dit beløb refunderet, hvis du eller din hund ikke har mulighed for at deltage, uanset årsag.

FACEBOOKGRUPPE: KøbenhavnerSnudens bootcamps kommunikerer igennem en lukket facebookgruppe og for at få det fulde udbytte af dit forløb, skal du derfor have en FB profil. Du kan ikke stille spørgsmål på telefon eller mail.

Fortryder du senest 14 dage før opstart refunderes betaling fratrukket administrationsgebyr (250 kr.)

Det fulde beløb refunderes kun i tilfælde af at bootcampen aflyses eller flyttes

Der aflyses i tilfælde af voldsomt vejr eller ved træners sygdom – der vil tilbydes undervisning eller træning på en anden dato.

 

Hundetræneruddannelse

Ved betaling af indskud er din tilmelding bindende og indskuddet refunderes ikke. Du skal overholde din betalingsaftale for at forblive kursist på uddannelsen. Skulle du vælge, at forlade uddannelsen undervejs i forløbet, skal du stadig betale det fulde beløb for hele uddannelsen. Du kan ikke skifte hold, uden at skulle betale for et nyt forløb. Hele uddannelsen skal være betalt før du kan gå op til din eksamen og modtage dit eksamensbevis.

FACEBOOKGRUPPE: KøbenhavnerSnudens uddannelser kommunikerer igennem en lukket facebookgruppe og for at få det fulde udbytte af dit forløb, skal du derfor have en FB profil.

Ved låneaftale med IKANO-bank gælder deres betingelser.

 

Handelsbetingelser generelt

Følgende betingelser er gældende når du handler med KøbenhavnerSnuden:

Nedenstående handelsbetingelser gælder al handel, medmindre der er indgået andre skriftlige aftaler.

Alle priser er inkl. 25% moms. Vi tager forbehold for udsolgte varer, taste- og stavefejl, samt eventuelle prisændringer.

Alle priser i shoppen er i danske kroner (DKK) og er inklusiv dansk moms på 25%

  • Salgs- og leveringsbetingelser er gældende i henhold til den danske købelov.
  • Alle ordrer bekræftes automatisk pr. e-mail.
  • Hvis der betales med bankoverførsel, er tilmeldingen først endelig når beløbet af modtaget. Hvis beløbet ikke er modtaget efter 8 dages, vil din bestilling blive betragtet som værende fortrudt, medmindre andet er aftalt.
  • Ved bankoverførsel bruges følgende oplysninger: Reg: 5324 Konto: 0000254887
  • Bemærk venligst angående covid-19: Hvis regeringens retningslinjer for forsamlinger ændres, så det ikke længere er muligt at afholde udendørs hundetræning, eller indendørs undervisning, bliver undervisningen ikke aflyst, men afholdt online. Under disse omstændigheder er det ikke muligt at få refunderet betalingen.

 

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger, der registreres på koebenhavnersnuden.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos KøbenhavnerSnuden.