Regitze Acacie

Mit navn er Regitze Acacie, jeg er fra 1982 og har den sødeste, blødeste, frækkeste og mest forkælede havaneser ved navn Miss Snuden.

Jeg stiftede KøbenhavnerSnuden i 2009, da jeg blev færdiguddannet som hundetræner. Kun 6 måneder efter tilmeldte jeg mig den overbyggende uddannelse som adfærdsrådgiver og blev eksamineret som dette i 2011. Begge uddannelser har jeg taget hos Hund & Træning.

De første 3 år jeg havde KøbenhavnerSnuden, arbejdede jeg deltid i Dyrenes Beskyttelse, på henholdsvis vagtcentralen 1812 samt Roskilde Dyreinternat. Men efterspørgslen på hundetræning var stor og jeg valgte at gøre min hobby til min levevej. Med en hundeskole der voksede stødt, var det næste naturlige skridt at ansætte flere trænere og i 2017 grundlagde jeg KøbenhavnerSnudens hundetræneruddannelse.

Hundeskole i hjertet af københavn - Træning og adfærd for din hund - Bliv hundetræner

Nina Hessellund

Jeg er født i 1985 i Aarhus og har boet på Nørrebro i mange år sammen med min kæreste og vores samojedehund Tiger. Udover min uddannelse som hundetræner har jeg en kandidat i russisk og litteraturvidenskab. Ved siden af arbejdet som hundetræner er jeg tekstforfatter og billedkunstner.

Hundetræning skal være sjovt og motiverende for både hund og ejer, og fungerer det ikke for den ene part, så fungerer det slet ikke. Mine to samojeder Tiger og Bandit har lært mig, hvor vigtigt det er at træne med sin hund, så man ikke bliver slæbt af sted på turen eller får hørelsen ødelagt af gøen. Efter mange år i forlagsbranchen valgte jeg i 2022 at uddanne mig til hundetræner hos KøbenhavnerSnuden for at være med til at gøre livet bedre for hunde og hundeejere gennem belønningsbaseret træning. Som hundetræner lægger jeg vægt på at styrke båndet mellem hund og ejer gennem sjov, forståelse og succesoplevelser i træningen.

Nanna Engedahl

Jeg hedder Nanna Engedal, er født i 1993 og bor på Nørrebro. Jeg har taget KøbenhavnerSnudens hundetræneruddannelse, og derudover er jeg uddannet fra CBS og arbejder nu på Københavns Universitet.

Min egen labrador Otto havde mange udfordringer med stress og manglende koncentration. Jeg tog ham med til hvalpetræning, hvor jeg opdagede, hvor meget man kan hjælpe sin hund gennem belønningbaseret træning. Derfor meldte jeg mig til KøbenhavnerSnudens hundetræneruddannelse. Hundetræning er meget mere end at lære sin hund de basale kommandoer – det er samarbejde, tillid til hinanden, fælles læring og ikke mindst en virkelig sjov måde at tilbringe tid sammen med sin hund på. Hvad end det drejer sig om at træne, at din hund kommer, når du kalder, ikke trækker i snoren, ikke hopper op af fremmede, får mere selvtillid på gåturen eller noget helt femte, så gælder det samme: det skal være sjovt, og det skal være et samarbejde mellem hund og ejer.