Den fineste sidegevinst ved at træne, er den kontakt der opstår, og som er vedvarende ! !

Stephen Lindenhoff

“Jeg skal VIRKELIG overtales, hvis jeg nogen sinde skal gøre brug af anden hundetræning! Min hund og jeg har elsket timerne med Regitze og KøbenhavnerSnuden, og jeg har følt os i top-kompetente hænder.
Kan kun videregive mine varmeste anbefalinger:-)”

Pernille Hammeleff

“Min hund og jeg vil anbefale Københavnersnuden. Regitze er ikke bare hundetræner; hun er også god ven og altid klar til at give gode råd. Jeg har gået til træning hos Regitze med min hund i tre år, og vi bliver ved.”

Merete Dam

“Den bedste anbefaling her fra, vi kommer helt sikkert igen.
At føle sig velkommen, god stemning og et fornuftigt syn på hundetræningen, er nogle af de ting der præger træningen hos KøbenhavnerSnuden.”

Thea Heggelund

“Jeg kan VARMT anbefale både koncept, trænerne og hele tilgangen til hvalpetræning. Både menneske og hund kom hjem med virkelig meget ny viden i bagagen.
Jeg vil varmt anbefale KøbenhavnerSnuden, samt opfordre alle til at prøve et eller flere af deres kurser. Uanset hundens race, alder eller sind, kan man få virkelig meget ud af træningen og lære en masse om ens bedste firbenede ven.”

Anders Bøtter

“Hvalpetræningen hos Københavnersnuden har været virkelig godt! Jeg har ikke kun lært at træne “sit”, “dæk”, “gå pænt i snor” osv., men også at forstå og læse min hunds kropsprog i forskellige situationer samt socialisere ham i trygge rammer. Hvalpetræningen har gjort at jeg som førstegangshundeejer føler mig tryg i mødet med andre hunde og mennesker, at jeg kan læse min hunds signaler og at jeg allerede fra begyndelsen kunne øve at gå uden snor.”

Maria Flyvbjerg Bo

“Vi har deltaget på et sidste års sommerhold og januar måneds lømmelhold med vores dansk/svenske gårdhund Svenne. Nu et halvt år efter kan jeg se hvor meget jeg/vi stadig bruger kontaktøvelser og enkelte tricks. Det er bare udtryk for at Københavnersnuden har fundet den rigtige metode og formået at formidle det så det bare sidder fast hos hund og ejer. Tak. (PS jeg hader bare måden at sige dygtig på, det virker men hold kæft hvor er det irriterende)” – Erik Schrøder

Erik Schrøder