Mit navn er Regitze Acacie, jeg er fra 1982 og har den sødeste, blødeste, frækkeste og mest forkælede havaneser ved navn Miss Snuden.

Jeg stiftede KøbenhavnerSnuden i 2009, da jeg blev færdiguddannet som hundetræner. Kun 6 måneder efter tilmeldte jeg mig den overbyggende uddannelse som adfærdsrådgiver og blev eksamineret som dette i 2011. Begge uddannelser har jeg taget hos Hund & Træning.

KøbenhavnerSnuden vol 1.0: De første 3 år jeg havde KøbenhavnerSnuden, arbejdede jeg deltid i Dyrenes Beskyttelse, på henholdsvis vagtcentralen 1812 samt Roskilde Dyreinternat. Men efterspørgslen på hundetræning var stor og jeg valgte at gøre min hobby til min levevej.

KøbenhavnerSnuden vol 2.0: Med en hundeskole der voksede stødt, var det næste naturlige skridt at ansætte flere trænere. Med træningspladser over hele København og vores egne fysiske lokaler i byen, først på Nørrebro og herefter i Nordvest, blev vi Københavns største privatejede hundeskole. Det var også i denne periode at KøbenhavnerSnuden grundlagde sin egen hundetræneruddannelse, der har eksisteret siden 2017.

 

KøbenhavnerSnuden vol 3.0: Jeg er meget ydmyg og taknemmelig over den store succes jeg har haft med KøbenhavnerSnuden og de mange fantastiske trænere der har været en del af rejsen, men i foråret 2022 tog jeg en drastisk beslutning. Rollen som chef har aldrig rigtig tiltalt mig og jeg havde brug for at vende tilbage til noget mere simpelt. Derfor er jeg nu igen tilbage til at være mig selv i firmaet, hvilket betyder at der vil være langt færre hold fremadrettet. Med de mange nye hundetrænere der er kommet til faget de sidste år, har jeg i samme forbindelse med min løsrivelse fra fortiden, besluttet udelukkende at tilbyde nogle mere unikke og dybdegående forløb. Nogle forløb der blander teori med praktisk undervisning, samt hundetræning med den mere dybdegående adfærd.