Dit liv i hundehøjde starter her

Uanset om du vil arbejde professionelt med hunde eller bare vil blive endnu bedre til at forstå og samarbejde med din egen hund, så starter dit liv i hundehøjde lige her.

KøbenhavnerSnudens hundetræneruddannelse giver dig solide praktiske og teoretiske kompetencer på et højt fagligt niveau. Al undervisning er baseret på den nyeste viden, og vi følger moderne, belønningsbaserede principper og bruger positiv forstærkning.

Vi går i dybden med indlæringsteori, markørsignal, kriteriesætning og shaping, og du lærer hvordan du bedst træner og motiverer hunde – uanset øvelsen. Du lærer også at sammensætte undervisningsplaner og strukturere holdundervisning, så du kan tilrettelægge og undervise hold og personlig undervisning.

FOKUS PÅ FAMILIEHUNDEN
KøbenhavnerSnudens træneruddannelse adskiller sig fra mange andre hundeuddannelser ved at fokusere på by- og familiehunden. Det betyder ikke, at den er mindre krævende end andre træneruddannelser, men at vi ikke har fokus på konkurrence-, brugs- eller jagthunde, men hunden i byen, hverdagen og familien. Hund og ejer relationen samt adfærdsrelaterede udfordringer i hverdagen, har en særlig betydning for Regitze og er derfor også et stort fokus på uddannelsen.

FÅ EN VIDEN DER ER EFTERSPØRGSEL PÅ
Vi oplever en kæmpe efterspørgsel på hundetræning i København. Uanset om du vil være selvstændig eller ønsker at blive ansat på en hundeskole, så er der altså gode jobmuligheder efter endt eksamen. Du er selvfølgelig også velkommen til at søge job hos os.

Uddannelsen tager 16 måneder, indeholder 90 timers teori med fysisk fremmøde, 84 timers online teori og over 35 timer praktisk træning.

TILMELD DIG NU OG SPAR MOMSEN

ÆNDRINGER PÅ VEJ!

Hundetræneruddannelsen er på nuværende tidspunkt ikke pålagt moms, men et nyt lovforslag der forventes vedtaget i start 2024, ændrer på dette. Uddannelsen vil herefter være momsberettiget, hvilket betyder at staten skal betales 25% af den samlede indkomst på uddannelsen. Dette er en regning som en privat uddannelsesudbyder som KøbenhavnerSnuden, ikke er i stand til at betale, uden tilsvarende at skrue prisen op på uddannelsen. Med andre ord en massiv prisstigning på hundetræneruddannelsen.

Det betyder at opstarten i august 2023 bliver sidste hold der udbydes til den nuværende pris. Hvis du nogensinde har overvejet at tage hundetræneruddannelsen er det NU du skal slå til!

Læs mere HER og se lovforslaget HER

Vær kritisk

Der findes ingen beskyttede titler indenfor hundeverden, så vær kritisk og stil spørgsmål, når du vælger uddannelse. Vi vil på siderne her forsøge at give dig et indblik i, hvad KøbenhavnerSnudens uddannelser består af, og hvad det kræver af dig.

I videoen kan du høre Regitze fortælle lidt om KøbenhavnerSnudens uddannelser.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os per mail eller telefon. Der er også mulighed for, at du kan komme og observere en halv dags undervisning af det nuværende hold af hundetrænerelever.

Kontakt os på: mail@koebenhavnersnuden.dk hvor du også kan bede om at blive ringet op.