Dit liv i hundehøjde starter her

Uanset om du vil arbejde professionelt med hunde eller bare vil blive endnu bedre til at forstå og samarbejde med din egen hund, så starter dit liv i hundehøjde lige her. KøbenhavnerSnudens Træneruddannelse giver dig solide praktiske og teoretiske kompetencer på et højt fagligt niveau.

Al undervisning er baseret på den nyeste viden, og vi følger moderne, belønningsbaserede principper og bruger positiv forstærkning.

Vi går i dybden med indlæringsteori, markørsignal, kriteriesætning og shaping, og du lærer hvordan du bedst træner og motiverer hunde – uanset øvelsen. Du lærer også at sammensætte undervisningsplaner og strukturere holdundervisning, så du kan tilrettelægge og undervise hold og personlig undervisning. Uddannelsen tager 15 måneder, og den starter i februar 2022.

Bootcamp

Fokus på familiehunden

KøbenhavnerSnudens uddannelser adskiller sig fra mange andre hundeuddannelser ved at fokusere på by- og familiehunden. Det betyder ikke, at den er mindre krævende end andre træneruddannelser, men at vi ikke har fokus på konkurrence-, brugs- eller jagthunde, men hunden i byen, hverdagen og familien.

FÅ EN VIDEN DER ER EFTERSPØRGSEL PÅ
Der findes over 850.000 familiehunde i Danmark, og vi oplever en kæmpe efterspørgsel på hundetræning i København. Uanset om du vil være selvstændig eller drømmer om at blive en del af KøbenhavnerSnudens trænerstab, så er der altså gode jobmuligheder efter endt eksamen.

Vær kritisk

Der findes ingen beskyttede titler indenfor hundeverden, så vær kritisk og stil spørgsmål, når du vælger uddannelse. Vi vil på siderne her forsøge at give dig et indblik i, hvad KøbenhavnerSnudens uddannelser består af, og hvad det kræver af dig.

I videoen kan du høre Regitze fortælle lidt om KøbenhavnerSnudens uddannelser.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os per mail eller telefon. Der er også mulighed for, at du kan komme og observere en halv dags undervisning af det nuværende hold af hundetrænerelever. Kontakt os på: mail@koebenhavnersnuden.dk eller ring på tlf. 61720713 i telefontiden.