Dit liv med hunde starter her

Uanset om du vil arbejde professionelt med hunde, eller bare blive endnu bedre til at forstå og samarbejde med din egen hund, starter dit liv med hunde her. KøbenhavnerSnudens trænerudannelse giver dig solide praktiske og teoretiske kompetencer på et højt fagligt niveau.

Al undervisning er baseret på den nyeste viden og vi følger moderne, belønningsbaserede principper og bruger positiv forstærkning.

NÆSTE HOLD STARTER I MARTS 2021

Bootcamp

Fokus på familiehunden

KøbenhavnerSnudens træneruddannelse adskiller sig fra mange andre hundeuddannelser ved at fokusere på by- og familiehunden. Det betyder ikke at den er lettere end andre træneruddannelser, men at vi ikke har fokus på konkurrence-, brugs- eller jagthunde, men hunden i byen, hverdagen og familien.

Som eksamineret hundetræner hos KøbenhavnerSnuden vil du have tilegnet dig den rutine, viden og praktiske kunnen, der skal til for at du kan tilrettelægge og undervise de over 500.000 familiehunde der er i Danmark.

Der findes ingen beskyttede titler indenfor hundeverden så vær kritisk og stil spørgsmål når du vælger uddannelse.
Vi vil på siderne her forsøge at give dig et indblik i hvad KøbenhavnerSnudens træneruddannelse består i og hvad det kræver af dig. Hvis du sidder tilbage med spørgsmål, så tøv ikke med at sende os en mail på: mail@koebenhavnersnuden.dk eller ring på tlf. 61720713 alle hverdage kl. 11-13.