”Uddannelsen har været med til at give mig et fantastisk bånd til min hund Aya.
Hun var kun syv måneder da vi startede, så det har været vildt fedt, at kunne forme hende og se hende vokse. Aya er blevet en skøn hund, der er super samarbejdsvillig og altid klar på at træne.”

Birita Kaas

”Mængden af teori bag hundetræning overraskede mig, det tænkte jeg ikke over som ’almindelig hundeejer’.
Det var fedt at få al den viden og baggrund for hvorfor vi træner som vi gør. Og afprøve det i praksis og virkelig se effekten af det.”

Birita Kaas

”Jeg har aldrig gennemført en uddannelse før, men jeg gennemførte KøbenhavnerSnudens træneruddannelse, og nu arbejder jeg som hundetræner. Det lykkedes fordi jeg endelig valgte med hjertet.”

Tine Bogø

”KøbenhavnerSnudens uddannelse er en seriøs uddannelse, uden at gå op i træning til lydighedskonkurrencer. Den har fokus på den almindelige hund og dagligdagskompetencer.”

Laura Nydam Andersen

”Jeg er blevet mere udfordret end nogensinde, og jeg har lært nogle helt nye sider af mig selv at kende.”

Laura Nydam Andersen

”Jeg havde kun gået til hvalpetræning med min hund, da jeg startede på træneruddannelsen. Hos KøbenhavnerSnuden blev min hund ikke dømt på hvad den kunne da vi startede, det vigtigste var min interesse for hunde og for at lære. Hos KøbenhavnerSnuden følte jeg mig tryg, og vidste at Regitze og de andre kursister støttede mig.”

Tine Bogø